Antena Meniu Search
x

Români cercetaţi după ce ar fi luat credite de la CAR, pe adeverinţe false. Percheziţiile au scos la iveală ''recuzita'' folosită

Două persoane din municipiul Bacău sunt cercetate penal, pentru înşelăciune, de către poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, după ce ar fi obţinut mai multe credite de la Case de Ajutor Reciproc folosind documente false.

de Redactia Observator

la 03.11.2022, 18:59

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Shutterstock

Purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, subcomisarul Cătălina Păduraru, a declarat, joi, că poliţiştii au efectuat trei percheziţii domiciliare în urma cărora au găsit mai multe probe în acest sens.

"Cu ocazia percheziţiilor au fost identificate mai multe ştampile falsificate, medii de stocare, înscrisuri ce interesează cauza, fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor şi administrării întregului probatoriu în cauză. Pe numele a două persoane au fost emise mandate de aducere, acestea fiind conduse la sediul poliţiei", a precizat subcomisarul Cătălina Păduraru.

Cele două persoane sunt acuzate de săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi uz de fals.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Români cercetaţi după ce ar fi luat credite de la CAR, pe adeverinţe false. Percheziţiile au scos la iveală ''recuzita'' folosită