Antena Meniu Search
x

Video România, atrăgătoare pentru străini pe piaţa forţei de muncă. Beneficiile pe care le oferim: suntem pe locul 3, la nivel mondial

România ocupă locul trei în topul celor mai bune ţări din lume în care cineva poate lucra sau călători. O arată un studiu internaţional în care au fost incluse peste 100 de ţări.

Alin Stan
de Alin Stan

la 12.01.2022, 08:19

Vezi și

În cadrul acestui studiu au fost introduse 111 ţări, fiind clasificate după mai mulţi factori cum ar fi accesabilitate, costuri de călătorie, posibilitatea de a lucra de la distanţă, sănătate, dar şi vreme. România ocupă locul 3 în lume în ceea ce priveşte munca la distanţă, dar şi pentru că ţara noastră oferă costuri mai reduse când vine vorba despre trai.

România mai oferă costuri destul de mici atunci când vine vorba de închirierea unui autoturism sau cazarea la hotel. În topul celor 10 ţări, din acest punct de vedere, se mai află Mauritius, Japonia şi Malta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » România, atrăgătoare pentru străini pe piaţa forţei de muncă. Beneficiile pe care le oferim: suntem pe locul 3, la nivel mondial