Antena Meniu Search
x

Video Românii au investit în case în perioada pandemiei. Peste 58.000 de imobile vândute în luna februarie

Românii au cumpărat zeci de mii de terenuri, case şi apartamente la început de an. Scumpirile uriaşe din ultima perioadă nu au frânat dorinţa multora de a se muta într-o locuinţă nouă. 

Greta Neagu
de Greta Neagu

la 10.03.2022, 13:48

Vezi și

Tranzacţiile care au avut loc în lunile ianuarie şi februarie sunt rezultatul vizionărilor şi negocierilor de anul trecut. De altfel, 2021 a fost unul dintre cei mai buni ani pentru sectorul imobiliar. Datele primite de la specialişti ne arată că anul trecut, am înregistrat vânzări mai mari în Capitală, cu 15% faţă de anul precedent, în Cluj cu 16%, iar în Braşov, cu peste 17%.

Peste 58.000 de imobile în luna februarie

Pe de altă parte, datele primite recent de la Agenţia Naţională de Cadastru confirmă acest trend în luna februarie s-au vândut la nivelul întregii ţări peste 58.000 de imobile, în creştere faţă de ianuarie, dar şi faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. În continuare cele mai multe case şi terenuri se vând în Bucureşti, în Ilfov şi în Timiş. 

Războiul generat de Rusia are consecinţe şi pe piaţa imobiliară de la noi, se observă o reticenţă a cumpărătorilor, însă date concrete vor fi abia peste o lună.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Românii au investit în case în perioada pandemiei. Peste 58.000 de imobile vândute în luna februarie