Antena Meniu Search
x

Românii sărbătoresc în stil mare dragostea

De ziua îndrăgostiţilor românii preferă să sărbătorească iubirea la Roma, Viena, Praga sau Paris. Conform unui studiu numărul celor care vor petrece sărbătoarea îndrăgostiţilor într-o destinaţie externă va creşte cu 20% faţă de anul trecut pentru că sărbătoarea este la începutul weekend-ului în 2014 şi pentru că evenimentul este din ce în ce mai mediatizat în România.

 Cum dragostea se simte cel mai bine la Paris, această rămâne destinaţia numarul 1 a românilor. Totuşi, anul acesta Roma urcă mult în topul preferinţelor datorită tarifelor mici dar şi a locaţiilor romantice.

Preţul unui city break la Paris de Sfântul Valentin porneşte de la 300 de euro de persoană şi acoperă biletul de avion cu taxele incluse, trei nopţi de cazare în cameră dublă cu mic dejun şi asigurarea de călătorie.

Acelaşi pachet, dar la Roma, poate fi cumpărat la tarife începând de la 175 de euro de persoană, la Viena sau la Praga de la 200 de euro de persoană, în timp ce pentru Barcelona un tânăr îndrăgostit trebuie să scoată din buzunar cel puţin 250 de euro.

sursă: Mediafax

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Românii sărbătoresc în stil mare dragostea