Antena Meniu Search
x

Video Românii, tot mai atraşi de Delta Dunării. Unităţile de cazare sunt deja ocupate în proporţie de 80-90% pentru iulie şi august

Pentru că tot ne pregătim pentru weekend şi mai ales pentru concediile de vară, ne propunem ca zilnic să ajungem într-un loc în care merită să vă petreceţi timpul liber. Iar astăzi poposim în Delta Dunării. Înainte să vedeţi imagini în direct, e bine de ştiut că găsiţi acolo de la resorturi de 4 stele, la cazări autentice, tradiţionale. Ce nu prea mai găsiţi sunt... locuri libere, pentru că gradul de ocupare este cam de 90% acolo! 

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 15.06.2023, 13:29

Vezi și

Turiştii care vor să îşi planifice un concediu în această vară, în Delta Dunării, ar trebui să se grăbească pentru că unităţile de cazare sunt deja ocupate în proporţie de 80-90% pentru iulie şi august.

Cazările pot ajunge şi la 300 de euro pe noapte

Dacă vor să aibă parte de o experienţă unică, aşa cum numai în Delta Dunării se poate face, o plimbare cu barca înseamnă costuri între 100 şi 250 de lei de persoană. La resortul în care ne aflăm în acest moment sunt bungalourile, unităţi de cazare speciale, fiecare are ieşire către canal, turiştii care vin şi se cazează aici pot să pescuiască la orice oră din zi, iar seara au pe terasă un jacuzzi special doar pentru ei.

Cazările aici pornesc de la 300 de euro pe noapte. Însă există pensiuni şi de trei stele, acolo există tarife care pornesc de la 300 de lei cu mic dejun inclus, iar la casele tradiţionale vorbim despre costuri între 150 şi 200 de lei, dar oaspeţii vă aşteaptă cu bucate tradiţionale din peşte, dar şi siropuri şi dulceaţă homemade. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Românii, tot mai atraşi de Delta Dunării. Unităţile de cazare sunt deja ocupate în proporţie de 80-90% pentru iulie şi august