Antena Meniu Search
x

Video Românul pentru care SUA a trimis la noi un avion special și șerifi. Va fi judecat la fel ca gangsterii

Liderul clubului Hells Angels din România, Marius Lazăr, a fost extrădat în acestă dimineaţă şi este pe drum spre Statele Unite acum. Americanii îl acuză de trafic de arme, de droguri, şi, pe baza unor informaţii venite din ţara noastră, şi de comandarea unor asasinate. 

Cosmina Balint
de Cosmina Balint

la 16.01.2023, 19:33

Vezi și

Marius Lazăr​: Nu am avut nicio legătură cu Statele Unite. Aşa este ţara asta care te vinde pe nimic

Flancat de mascaţi înarmaţi până în dinţi şi cu un dispozitiv medical în mână, Marius Lazăr, liderul grupării de motociclişti Hells Angels din Români, a fost predat americanilor. Statele Unite au trimis un avion special pentru el şi o echipă de şerifi federali să îl ridice. El va fi judecat în baza legii RICO, facută special pentru a distruge mafia şi tagma gangsterilor din anii 70 şi care a fost perfectată şi adaptată până în prezent.

Marius Lazăr a fost preluat de o echipă de serifi US Marshals de la un salon privat al Aeroportului Internaţional Henri Coandă. SUA au cerut masuri speciale pentru extrădarea liderului Hells Angels din România, fiind considerat omul cheie în dosarul deschis de autorităţile federale.

Cu o zi înainte să fie extrădat, Marius Lazăr a cerut asistenţă medicală şi a primit, dar asta asta nu i-a amânat extrădarea în Statele Unite.

Pe acelaşi subiect

Marius Lazăr​: În primul rând mă iau cu colică renală şi colică abdominală de pe patul spitalului, fără tratament şi fără nimic 

Sub imaginea unui prosper om de afaceri, cu câteva restaurante şi spaţii comerciale, Marius Lazăr, ticluia mai multe planuri criminale. În 2020, când a fost ridicat de ofiţerii de la Crimă Organizată, punea la cale un transport de 400 de kilograme de cocaină, împreună cu doi lideri Hells Angels din Noua Zeelandă, şi două asasinate. Unul dintre ele asupra unui român.

Ofiţer antidrog: Aveam indicii clare că pot să se organizeze foarte repede şi să reacţioneze violent dacă nu înţeleg ce se întâmplă.

Extrădarea liderului Hells Angels din România a fost decisă în martie 2021

De atunci a reușit să amâne deznodământul prin diferite metode, inclusiv plângeri la Curtea Europeană a Drepturilor Omului. Cei doi complici ai lui Marius Lazăr au dispărut şi sunt pe lista celor mai căutati oameni de autorităţi din întraga lume. Au în cazier zeci de arestări, multe pentru violenţe extreme.

Gruparea Hells Angels a fost înfiinţată în California în anii 40 de foşti militari. Acum are 230 de filiale, cea mai rău famată fiind cea din Noua Zeelandă. De la un club de motociclişti puşi pe distracţie, gruparea a ajuns astăzi un pol al crimei organizate mondiale. În multe state cuburile Hells Angels sunt interzise. În România clubul numără câteva sute de membri. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Românul pentru care SUA a trimis la noi un avion special și șerifi. Va fi judecat la fel ca gangsterii