Meniu LIVE
Search
x

Un copil de trei ani din Vaslui a fost atacat de câinele familiei. Băieţelul a fost muşcat de faţă de mai multe ori

Un copil în vârstă de trei ani din comuna Dodeşti a suferit mai multe răni în zona feţei după ce a fost atacat, luni, de câinele familiei, au informat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui.

De Redactia Observator la 29.08.2022, 15:32

"Ambulanţa SMURD tip B2, cu echipaj de prim-ajutor, s-a deplasat în localitatea Urdeşti, comuna Dodeşti, pentru a acorda îngrijiri medicale unui copil în vârstă de trei ani, muşcat de câinele familiei. La sosirea echipajului de intervenţie a fost găsit un băieţel care prezenta multiple leziuni în zona facială, rănile fiind produse după ce minorul a fost atacat de câinele familiei. După ce a primit primul ajutor, iar rănile i-au fost dezinfectate şi bandajate, copilul a fost transportat la Compartimentul de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Municipal Bârlad. În ambulanţă, copilul s-a strâns în braţele unei tinere paramedic voluntar şi nu i-a mai dat acesteia drumul până la spital. Cel mai probabil, copilul va fi transferat la o unitate medicală din municipiul Iaşi", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

Potrivit reprezentanţilor ISU Vaslui, câinele nu era unul dintr-o rasă agresivă. Poliţiştii au demarat verificări în acest caz. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Un copil de trei ani din Vaslui a fost atacat de câinele familiei. Băieţelul a fost muşcat de faţă de mai multe ori

Breaking News

BNR a majorat dobânda cheie la 6,25% pe an, de la 5,50%

BNR a majorat dobânda cheie la 6,25% pe an, de la 5,50%