Meniu
Search
x

Roxana Nicoleta, o fetiță de 13 ani din Brașov, dată dispărută de familie. Copila a plecat de acasă și nu s-a mai întors

Roxana Nicoleta Pop, o fetiță în vârstă de 13 ani, din Brașov, este căutată de familie şi de poliţie după ce a dispărut fără urmă. Mama copilei a fost cea care, ieri, a dat alarma la 112. 

De Veronica Micu la 09.10.2021, 14:37

Vineri, 8 octombrie, o femeie a anunțat polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Biroul de Investigații Criminale, că fiica ei de 13 ani, Roxana Nicoleta Pop, "a plecat de la domiciliu la aceeași dată și nu a revenit până în prezent".

Poliția cere ajutorul oamenilor, pentru găsirea Roxanei

Semnalmente Roxana Nicoleta Pop: înălțime 1,60 m, greutate aproximativ 46 kg, constituție astenică, față ovală – lungă, ten deschis, ochi verzi, păr șaten deschis, de lungime medie.

Nu se cunosc articolele vestimentare pe care le purta la momentul plecării.

Pe acelaşi subiect

Tânăra are asupra sa telefon mobil.

Persoanele care pot furniza informații cu privire la persoana dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor obținute de reporterul Observator Claudiu Loghin -

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Roxana Nicoleta, o fetiță de 13 ani din Brașov, dată dispărută de familie. Copila a plecat de acasă și nu s-a mai întors