Antena Meniu Search
x

Bianca Ioana, o fetiță de 12 din Ploiești, dată dispărută de familie. Copila a plecat de acasă și nu s-a mai întors

Bianca Ioana Spânescu, o fetiță în vârstă de 12 ani, din Ploieşti, este căutată de familie şi de poliţie după ce a dispărut fără urmă. Mama copilei a fost cea care a dat alarma la 112, noaptea trecută, în jurul orei 22.20.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 26.09.2021, 11:55

Bianca Ioana Spânescu
Bianca Ioana, o fetiță de 12 din Ploiești, dată dispărută de familie. Copila a plecat de acasă și nu s-a mai întors - IPJ Prahova

Sâmbătă, în jurul orei 22:20, o femeia a anunțat  polițiștii din cadrul Secției nr. 3 de Poliție Ploieşti că fiica ei de 12 ani, Bianca Ioana Spânescu, domiciliată în Ploieşti, "a plecat în mod voluntar de la domiciliu., fără a se mai întoarce".

Poliția cere ajutorul oamenilor, pentru găsirea Ioanei

Semnalmente Bianca Ioana Spânescu: înălțime aproximativ 1,67-1,68  m., greutate 55 kg,  constitutie atletică,  față ovală, păr șaten deschis, drept, lung, ochi mari căprui-verzi, buze proeminente. 

La momentul plecării purta un tricou alb și pantaloni tip colanți negri. 

Persoanele care dețin informații ce pot conduce la găsirea persoanei sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor obținute de reporterul Observator Claudiu Loghin -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Bianca Ioana, o fetiță de 12 din Ploiești, dată dispărută de familie. Copila a plecat de acasă și nu s-a mai întors