Rozul, tema unei petreceri de pomină, la piscinele cu ape termale din Bihor

De Redactia Observator.
Publicat: 22.07.2019, 07:48.
Actualizat: 22.07.2019, 11:30

Cu dresscode obligatoriu roz, dar şi cu spumă din belşug, în aceeaşi culoare, turiştii s-au simţit mai ceva ca în Ibiza. Ce-i drept, şi cu ajutorul animatoarelor, care au încins atmosfera pe muzica anilor 80.

Cu dresscode obligatoriu roz, dar şi cu spumă din belşug, în aceeaşi culoare, turiştii s-au simţit mai ceva ca în Ibiza. Ce-i drept, şi cu ajutorul animatoarelor, care au încins atmosfera pe muzica anilor 80. Nu au lipsit competiţiile, iar concursul pentru "cel mai roz" costum de baie s-a lăsat cu surprize.

Au curs valuri de spumă pe muzică bună, la petrecerea Pink organizată la piscinele din Băile Felix. S-au folosit peste 1.000 de litri de clăbuc roz.

Ilaria Cherloabă, dansatoare: Facem coregrafiile să fie învăţate de toată lumea, să se poată executa. Iar piesele pe care le-am ales sunt uşor mai vechi, ca să le aduce aminte tuturor de vremurile bune.

Şi, pentru ca petrecăreţii să nu uite de ce au avut ţinută obligatorie, s-a dat startul şi unui concurs inedit: cel mai roz costum de baie.

Şi surpriză: competiţia a fost câştigată de un bărbat. Echipat cu şort roz şi pălărie de aceeaşi culoare, un domn le-a suflat premiul doamnelor şi domnişoarelor.

Sebi, câştigător: Am ştiut că este concurs pink. Şi noi bărbaţii suntem importanţi, nu?

Gazdele promit să organizeze astfel de petreceri în toate weekendurile, până la sfârşitul verii.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.