Antena Meniu Search
x

Video "Rușine! Doar la noi este posibil așa ceva". Asfaltare cu saci de gunoi și arzător pentru pârlit porci, la Codlea

Asfaltare în stil Dorel, în municipiul Codlea, județul Brașov. Un localnic a filmat mai mulți muncitori care turnau mixtură din saci de gunoi, iar încălzirea covorului asfaltic o făceau cu un arzător folosit mai degrabă la pârlitul porcilor.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 21.02.2022, 12:45

Vezi și

În timp ce filma cu telefonul mobil, bărbatul le atrăgea atenția lucrătorilor că nu este în regulă ce fac și că nu așa se face asfaltare în 2022.

Muncitorii, în schimb, au preferat să-l ignore şi să-şi continue treaba. 

"Asfaltare în 2022, în municipiul Codela, din saci de gunoi. Așa se face asfaltarea corect în municipiul Codela. Uitați, materialul folosit: saci de gunoi și apoi încălzire cu pârlitoarea. Asta e țara în care trăim, da? Noi plătim taxe și impozite și venim cu mașina peste o săptămână și este la fel. Fără nicio rușine", se aude bărbatul în filmarea publicată pe pagina lui de Facebook în 17 februarie.

Alături de filmările făcute, bărbatul a postat şi mesajul: "O nouă metodă de turnare a covorului asfaltic reciclat, conform normelor europene! O echipă cu adevarat profesionistă! Anul 2022, doar la noi este posibil așa ceva! RUȘINE! Dumnezeu sa binecuvânteze Codlea și codlenii!".

Pe acelaşi subiect

Prima groapă în asfaltul proaspăt a apărut în doar 24 de ore

A doua zi, pe 18 februarie, brașoveanul a fost să "inspecteze" lucrarea făcută de muncitori. La doar 24 de ore, bărbatul a filmat prima groapă care s-a creat în petecul de asfalt proaspăt turnat, scrie brasov.net. Mai mult, a verificat şi restul lucrării, asfaltul nu era tasat, iar bucăţi de bitum se desprindeau la o simplă lovitură cu piciorul. 

"Cum bineînțeles mă așteptam, se pare că am avut dreptate! După o reparație de mântuială, “asfaltul” a cedat la nici 24 de ore. Încercăm să mințim cetățenii, să ne sustragem de la un răspuns concret. Vorbim de asfalt turnat la rece când defapt noi am folosit niște resturi de asfalt finit rămas probabil după o frezare mai veche. Dacă tot faci un lucru, chiar și provizoriu, măcar fa-l corect! Nu se vrea circ, consider că nu aberez prin respectivele postări ale mele, doar am vrut sa atrag atenția că cetățenii văd ce se întâmpla și care este realitatea, cu părere de rău! Doamne ajuta!", a scris codleanul într-un mesaj care însoțește imaginile.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » "Rușine! Doar la noi este posibil așa ceva". Asfaltare cu saci de gunoi și arzător pentru pârlit porci, la Codlea