Antena Meniu Search
x

Video Un Dorel a lăsat mii de oameni fără apă potabilă în Târgu Jiu, după ce a tăiat conducta cu buldoexcavatorul

Dorel loveşte din nou! De această dată în Târgu Jiu! Nişte muncitori care lucrau la reţeaua de gaze de pe o stradă din nordul oraşului au reuşit să înţepe cu un buldoexcavator o conductă de apă. Ţeava spartă s-a transformat imediat în fântână arteziană, iar întreaga stradă a fost inundată în câteva minute.

de Redactia Observator

la 26.01.2022, 16:01

Vezi și

Reprezentanţii companiei de apă au oprit imediat alimentarea, pentru a remedia avaria.

Mii de oameni din zona de nord a oraşului au rămas fără apă potabilă, iar în alte cartiere presiunea a fost scăzută la etajele superioare. Încă nu se ştie cât timp vor sta oamenii fără apă.

Dorel a lovit și în Galați

Ieri, tot un Dorel a lovit în Galați, lăsând trei cartiere fără gaze. Din cauza lui, peste 1.200 de consumatori din trei cartiere au fost afectați.

Avaria s-a produs marți, în zona centrală a orașului Galați. Reprezentanții companiei de gaze au aflat că avaria a fost provocată de un gălățean care a făcut o lucrare neautorizată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Un Dorel a lăsat mii de oameni fără apă potabilă în Târgu Jiu, după ce a tăiat conducta cu buldoexcavatorul