Antena Meniu Search
x

Video Ruta pe care jumătate din pasageri au fost prinşi fără bilet. Acţiune de amploare, cu poliţişti şi jandarmi

Şi-au găsit naşul! Călătorii fără bilet încep să fie vânaţi. CFR estimează pierderi de peste un miliard de lei anul acesta şi vrea să reducă numărul pasagerilor clandestini.  azi-dimineaţă, la marginea Bucureştiului. Poliţişti şi jandarmi au dat jos toţi oamenii dintr-un tren şi i-au verificat. Aproape jumătate erau blatişti. 

de Redactia Observator

la 08.05.2024, 19:50

Vezi și

Ora 07:00 dimineaţa, Gara Pantelimon. Sute de călători sunt somaţi să coboare din trenul Regio Feteşti - Bucureşti pentru controlul biletelor. 

30 de inspectori CFR, poliţişti şi jandarmi au împânzit peronul

Au găsit 49 de blatişti. Fiecare cu scuza lui: 

Călător: De la Ciulniţa până la Fundulea nu e gară ca să plăteşti bilet, să cumperi. 

Controlorii au descoperit şi o nouă metodă de înşelăciune. Pasageri care cumpără bilet de la şeful de tren doar până la prima staţie, ca să coste puţin, dar merg, de fapt, până la capăt. 

Reporter: De ce nu aveţi bilete? Unde sunt?

Călător: Am avut bilet. Ni s-a dat pe tren. 

Călătorii fără bilet din trenul controlat la Pantelimon ar fi făcut CFR o pagubă de aproape 5.000 de lei dacă nu erau prinşi şi amendaţi. 

CFR Călători anunţă că va face mai des asemenea controale de amploare, în încercarea de a reduce pierderile estimate anul acesta la peste un miliard de lei, în creştere cu peste 500% faţă de anul trecut. Cu trenuri vechi şi infrastructură depăşită, compania de stat este în picaj abrupt de ani de zile. CFR Călători a avut anul trecut 60 de milioane de pasageri, pe jumătate cât acum 20 de ani. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 7 voturi
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Evenimente » Ruta pe care jumătate din pasageri au fost prinşi fără bilet. Acţiune de amploare, cu poliţişti şi jandarmi