Antena Meniu Search
x

Ryanair se retrage de pe un mare aeroport din România: "Regretăm închiderea bazei începând cu 25 martie!". Compania transmite un mesaj clienţilor afectaţi

La mai puţin de o lună după ce Blue Air a anunţat că renunţă la rutele din şi spre Timişoara, iată că şi Ryanair face aceeaşi mişcare.

Ryanair se retrage de pe un mare aeroport din România

La mai puţin de o lună după ce Blue Air a anunţat că renunţă la rutele din şi spre Timişoara, iată că şi Ryanair, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa, face aceeaşi mişcare.

Compania aeriană a transmis că renunţă începând cu 25 martie la baza din Timişoara.

Decizia Ryanair de a-şi închide baza din Timişoara rezultă din performanţa comercială slabă, într-un moment în care cererea pentru o aeronavă Ryanair creşte pe alte aeroporturi din Europa, arată compania într-un comunicat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La începutul lunii februarie, Blue Air a anunţat că anulează toate zborurile pe care le efectua de pe Aeroportul Internaţional "Traian Vuia" din Timişoara, cu efect imediat.

Compania aeriană acuza faptul că „prezenţa companiilor româneşti pe piaţa din Romania deranjează din ce în ce mai tare“.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Evenimente » Ryanair se retrage de pe un mare aeroport din România: "Regretăm închiderea bazei începând cu 25 martie!". Compania transmite un mesaj clienţilor afectaţi