Antena Meniu Search
x

Video "S-a aruncat cineva în faţa metroului". Tânăr de 24 de ani, căzut în staţia Tineretului. Oamenii de pe peron, martori îngroziţi la incident

Incident şocant în staţia de metrou Tineretului, aseară. Un tânăr de 24 de ani a căzut pe şine şi a fost lovit de trenul care tocmai intra în staţie. Călătorii au fost evacuaţi de pe peron, iar circulaţia pe Magistrala 2 s-a desfăşurat în sistem pendulă. Nu se cunosc deocamdată cauzele accidentului, însă nu este exclusă nici varianta unei tentative de sinucidere.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 13.11.2023, 08:50

Vezi și

- Ce s-a întâmplat?

- S-a aruncat cineva în faţa metroului.

- E viu?

- Nu se ştie.

Pe acelaşi subiect

Ora 19, staţia de metrou Tineretului. Pe cea mai circulată magistrală a transportului public din subteranul bucureştean, care leagă nordul de sudul Capitalei, circulaţia a fost brusc întreruptă. Un bărbat a căzut în faţa garniturii care intra în staţie. 

Tânăr de 24 de ani, căzut în staţia Tineretului

- S-a auzit ceva?

- Nu s-a auzit, dar parcă miroase ceva a încins.

- Adică nu era mort când l-a lovit?

- Da!

Îngroziţi, ceilalţi călători care se aflau pe peron au cerut imediat ajutor. Mai multe echipaje de salvare au ajuns şi l-au scos pe tânărul de 24 de ani de sub tren. Apoi au început lupta contracronometru pentru a-l ţine în viaţă. 

Bogdan Dinu, reporter Observator: După un sfert de oră, în care pompierii s-au chinuit să-l scoată pe bărbat de sub roţile trenului, acesta va fi dus la spitalul Universitar, acolo unde medicii vor încerca să îi salveze viaţa. 

În tot acest timp, pe magistrala M2 s-a circulat în sistem pendulă. Călătorii care veneau dinspre Pipera au fost nevoiţi ca de la staţia Piaţa Unirii să găsească o altă modalitate de a-şi continua drumul spre cartierul Berceni. 

Polițiștii urmează să stabilească dacă tânărul a căzut accidental în faţa metroului sau dacă acesta ar fi încercat să-şi pună capăt zilelor. În fiecare zi, aproximativ 500.000 de călători circulă cu metroul bucureştean. Pentru siguranţa lor, Metrorex a derulat un proiect pilot de instalare a unor porţi de siguranţă pe peron. Anul trecut, au fost montate la staţia Berceni două astfel de porţi pentru teste. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » "S-a aruncat cineva în faţa metroului". Tânăr de 24 de ani, căzut în staţia Tineretului. Oamenii de pe peron, martori îngroziţi la incident