Antena Meniu Search
x

"Trenul a plecat și mi-a luat brațul drept cu el”. Și-a pierdut mâna și piciorul, după ce a fost lovită de două trenuri, în stația de metrou din UK

O femeie a supraviețuit miraculos, dar a rămas marcată pe viață! Femeia din UK și-a pierdut un braț și un picior, după ce a fost călcată de două metrouri. În mod miraculos, a supravieţuit accidentului înfiorător. Femeia spune totuși că nenorocirea s-a produs din cauza unor greșeli care puteau fi evitate. 

de Redactia Observator

la 02.11.2023, 09:08

Sarah de Lagarde a alunecat pe o baltă formată pe peronul stației de metrou High Barnet din nordul Londrei și a căzut între trenul care era staționat și peron. Doar căderea a fost suficientă pentru a-i rupe nasul și doi dinți din față, dar nimeni nu ar fi putut prezice groaza care avea să urmeze, potrivit SkyNews.

„Trenul a plecat apoi și mi-a luat brațul drept cu el”, a spus ea. În ciuda strigătelor disperate după ajutor, nimeni nu a auzit-o, așa că următorul tren a intrat în stație, retezând piciorul drept al femeii.

„Eram încă conștientă după aceea și încă hotărâtă să ajung acasă. În mintea mea, îmi vedeam cele două fiice și îmi spuneau "Mami, trebuie să vii acasă’”, a spus ea.

Femeia a așteptat mai bine de 15 minute ca cineva să o vadă și să sune la urgențe

Pe acelaşi subiect

Femeia a spus că a rămas pe șine timp de aproximativ 15 minute înainte ca cineva să dea alarma și a mai durat încă o oră pentru ca serviciile de urgență să sosească.

 „Au fost o serie de lucruri care mi-au întârziat salvarea”, a spus ea.  Au fost atât de multe greșeli și eșecuri evitabile pe care Transport for London (TfL) le-a permis să se întâmple. Trebuie să trăiesc cu faptul că ar fi putut fi doar o căzătură și cineva ar fi putut să mă găsească și aș fi putut scăpa doar cu un nas rupt”, a declarat femeia.

Medicii i-au spus femeii că aproape a murit de 10 ori în noaptea accidentului și a fost un miracol complet că a supraviețuit.  „Sună ca ceva dintr-un film de groază”.

„Mă gândesc că dacă am supraviețuit, am supraviețuit cu un motiv, și este pentru a evidenția faptul că aceste proceduri de siguranță, pe care ei cred că le au nu sunt suficiente. Altfel nu aș fi aici cu aceste răni”, a continuat femeia să povestească.

Rețeaua de metrou londonez este folosită de două milioane de oameni în fiecare zi. În fiecare lună, se înregistrează în medie 16 incidente în care oamenii cad între tren și peron. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » "Trenul a plecat și mi-a luat brațul drept cu el”. Și-a pierdut mâna și piciorul, după ce a fost lovită de două trenuri, în stația de metrou din UK