Antena Meniu Search
x

Video "S-a băgat în stâncă!" TIR bulgăresc în flăcări, pe o şosea din Mehedinţi. Un pompier în timpul liber a salvat șoferul în ultima clipă

Un TIR a ars în totalitate în urma unui impact violent petrecut pe o şosea din Mehedinţi! Într-un moment de neatenţie, şoferul autotrenului încărcat cu piese auto nu a mai putut controla volanul şi s-a izbit de stânci. După impact, într-o fracţiune de secundă, focul violent a cuprins vehiculul de mare tonaj, iar şoferul a fost salvat în ultima clipă din cabină. 

de Redactia Observator

la 27.09.2023, 09:03

Vezi și

Martorii, care au fost prezenţi la scenele terifiante, povestesc că şoferul bulgar ar fi pierdut controlul volanului, iar autotrenul s-a lovit de parapetele de protecţie, după care s-a izbit de o stâncă, acolo unde, după doar câteva secunde, a fost cuprins de flăcări.

Bărbat: Au început să iasă flăcări. Flăcările au continuat foarte repede. Noi nu am mai plecat datorită faptului că nu ne putem băga. 

Femeie: Flăcări, din câte am înţeles că s-a băgat în stâncă TIR-ul. M-am speriat, sigur.

Şoferul TIR-ului a fost scos în ultima clipă din cabină

Pe acelaşi subiect

La fața locului, au ajuns mai multe echipaje ale ISU, pentru a stinge vâlvătaia din care se înălţa, cu repeziciune, norul negru de fum. Şoferul TIR-ului a fost scos în ultima clipă din cabină de un pompier aflat în timpul liber, ajutat de un alt participant la trafic. 

Flavius Iscru - ISU Mehedinţi: Am intervenit cu trei autospeciale de lucru cu apă şi spumă, două ambulanţe SMURD, o autospecială de descarcerare. O persoană fusese extras de participanţii la trafic, a fost evaluată medical de către SMURD Severin, predată SMURD Orşova, transportată la CPU Orşova conştientă, politraumatizată. 

A fost deschisă o anchetă, pentru a se stabili circumstanțele în care s-a produs accidentul. Traficul rutier a fost blocat pe ambele sensuri de mers pe zeci de kilometri, timp de aproape două ore.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Evenimente » "S-a băgat în stâncă!" TIR bulgăresc în flăcări, pe o şosea din Mehedinţi. Un pompier în timpul liber a salvat șoferul în ultima clipă