Antena Meniu Search
x

Video Supravieţuire miraculoasă. Un şofer de 20 de ani a intrat cu maşina într-un cap de pod, a lovit un copac, s-a răsturnat şi a revenit pe şosea, în Teleorman

Accident violent în Teleorman! Un tânăr de 20 de ani a scăpat cu viaţă, după ce a intrat cu maşina într-un cap de pod. Accidentul s-a petrecut între localităţile Lăceni şi Orbeasca. Atenţie, imagini cu un puternic impact emoţional! 

de Redactia Observator

la 27.09.2023, 07:54

Vezi și

Şoferul de 20 de ani ar fi pierdut controlul volanului într-o curbă, s-a lovit de un cap de pod, a lovit un copac, după care s-a răsturnat, iar mai apoi a revenit pe roţi, pe şosea. În urma impactului maşina tănărului a ajuns un morman de fiare. Acesta a fost rănit uşor, iar după ce a primit îngrijiri medicale la faţa locului, a fost transportat la spital. În continuare se fac cercetări pentru a vedea cum s-a produs mai exact accidentul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Supravieţuire miraculoasă. Un şofer de 20 de ani a intrat cu maşina într-un cap de pod, a lovit un copac, s-a răsturnat şi a revenit pe şosea, în Teleorman