Antena Meniu Search
x

Video S-a deschis cel mai frumos patinoar din ţară. Are 1.800 de metri pătraţi şi este situat la marginea pădurii, într-un decor de poveste

Cel mai frumos patinoar din centrul țării a fost inaugurat pentru acest sezon aseară, la Brașov. Are dimensiuni olimpice și este amenajat în aer liber, într-un decor de poveste, la marginea pădurii de pe Tâmpa. Şi staţiunea Sinaia a îmbrăcat haine de sărbătoare. Milioane de beculeţe viu colorate au fost aprinse semn că oraşul este pregătit de Crăciun. 

de Redactia Observator

la 06.12.2023, 08:15

Vezi și

Patinoarul este amenajat foarte aproape de centrul istoric. E al doilea an în care gheața este pregătită cu această instalație, într-un cadru de poveste. Demonstrațiile de patinaj artistic și hochei, ale sportivilor din Brașov i-au inspirat pe turiști și pe localnici.

Claudiu Loghin, reporter Observator: Patinoarul are o suprafață de 1800 de metri pătrați. Capacitatea maximă a acestuia este de 400 de persoane, în același timp, pe gheață.

Localnic: Foarte fain și vremea e super bună, mai ales că e 5 decembrie și noi nu am avut așa de frig, să zic, până acum.

Cât costă accesul pe gheaţă

Pe acelaşi subiect

Accesul patinatorilor pe gheață se face zilnic, de la ora 10, în șase serii a câte 75 de minute. Patinele se pot închiria pentru 20 de lei, iar accesul pe gheață costă 20 de lei, pentru adulți și 15 lei, pentru copii.

Şi la Iaşi oamenii se bucură de un patinoar mare şi încăpător

Clara Mihociu, reporter Observator: 25 de lei este preţul de intrare pentru un adult şi 20 de lei pentru un copil. Cine nu are patine nicio problemă, poate închiria de aici. În rest îi mai trebuie doar chef de distracţie.

Peisaj de iarnă este şi la Sinaia, mai ales că de aseară milioane de beculete colorate, luminează staţiunea. În acest fel oraşul, denumit şi Perla Văii Prahovei, este gata pentru Sărbătorile de Iarnă. Odată cu aprinderea iluminatului festiv de sărbători a fost deschis şi Târgul de Crăciun. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » S-a deschis cel mai frumos patinoar din ţară. Are 1.800 de metri pătraţi şi este situat la marginea pădurii, într-un decor de poveste