Antena Meniu Search
x

Video S-a deschis circulația pe podul de la Fetești, după patru luni de restricții. Ce se întâmplă cu taxa

Drum întins spre mare pe Autostrada Soarelui. Circulaţia pe podul de la Feteşti, peste braţul Borcea, se va deschide integral astăzi, după patru luni în care s-a circulat alternativ pe un singur sens, ceea ce a dus la cozi infernale spre litoral.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 06.07.2023, 08:35

Vezi și

Taxa de pod de la Fetești va rămâne suspendată până la finalizarea lucrărilor. Acestea sunt gata acum în proporţie de 80%, iar la finalul sezonului estival aceste restricţii de trafic care sunt ridicate acum vor fi din nou impuse pentru realizarea ultimelor lucrări, care sunt de o anvergură mai mică.

Cozi de mașini de zeci de kilometri, din cauza lucrărilor la podul din Fetești

Procesul de reabilitare a început în luna februarie, dar pentru că au apărut probleme neprevăzute la structura de rezistenţă, aceste lucrări au fost prelungite. Aşa s-a ajuns în situaţia în care minivacanţele de 1 Mai, dar şi de 1 Iunie şi Rusalii s-au format cozi pe zeci de kilometri, care au pus serios la încercare nervii şoferilor.

Aşadar, turiştii care vor veni din acest sfârşit de săptămână la mare nu vor mai sta la cozi şi nici nu vor plăti taxa de pod, cu atât mai mult cu cât se anunţă un sfârşit de săptămână plin de evenimente la mare, cu concerte, petreceri şi festivaluri.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » S-a deschis circulația pe podul de la Fetești, după patru luni de restricții. Ce se întâmplă cu taxa