Antena Meniu Search
x

Video Pasajul Domneşti s-a deschis, primul giratoriu suspendat de pe centura Capitalei. Proiectul a fost finalizat după 14 ani de haos şi promisiuni

După ani întregi de aşteptare, astăzi a avut loc în sfârşit inaugurarea Pasajului Domneşti. Peste 90 de milioane de lei s-au investit în pasajul de tip giratoriu suspendat, de altfel, primul de acest fel de pe centura Capitalei. 

Andreea Milea
de Andreea Milea

la 11.11.2022, 14:46

Vezi și

La ora 12 s-a deschis pasajul de la Domneşti, după 14 ani de promisiuni, amânări şi ani în care mai mult s-a stat decât s-a lucrat. Primii şoferi care au circulat pe pesaj au claxonat de fericire pentru că ştiu că nu vor mai sta în această intersecţie şi 50 de minute în fiecare dimineaţă. 

De 4 ani se lucrează la acest pasaj, doar că din 2018 şi până în 2022, randamentul a fost undeva la 3%. Este primul pasaj suspendat de pe centură care a fost în final deschis. Săptămâna trecută s-au făcut şi probe la sistemul de iluminat, pentru că vorbim despre un sistem de iluminat special, care se ajustează în funcţie de trafic. De asemenea, săptămâna trecută au fost făcute şi probele de rezistenţă. 

Giratoriul suspendat are o lungime de 500 de metri şi a costat peste 90 de milioane de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Pasajul Domneşti s-a deschis, primul giratoriu suspendat de pe centura Capitalei. Proiectul a fost finalizat după 14 ani de haos şi promisiuni