Antena Meniu Search
x

Video "S-a dus tot, nu mai contează. Nasol e că sunt ei arşi". Trei persoane, printre care şi un copil, au suferit arsuri grave în urma unei explozii, în Dâmboviţa

O explozie urmată de un incendiu s-a produs noaptea trecută la o locuință din județul Dâmbovița, în localitatea Tărtăşeşti. Trei persoane, printre care și un copil au suferit arsuri grave și au fost internate la spitalele din Capitală. Explozia a pornit de la o butelie iar mai apoi focul s-a extins până la acoperișul casei care a fost complet distrus. 

Eduard Marin
de Eduard Marin

la 30.09.2023, 07:55

Vezi și

Liniştea din toiul noptii a fost tulburată de explozia produsă la o casă din comuna Tărtăşeşti. La scurt timp izbucneste şi incendiul care se extinde cu rapiditate până la acoperisul casei. Membrii familiei au suferit arsuri grave şi au fost scoşi din casă cu ajutorul vecinilor. Au fost transportaţi la spitale din Capitală.

Explozie urmată de incendiu 

Martor: Fetiţa a fost dusă la Grigore Alexandrescu, mama fetiţei e la Floreasca 70% arsuri, tatăl fetei are arsuri pe braţe.  

Eduard Marin, reporter Observator: Interventia este in plina desfasurare, de mai bine de doua ore pompierii se chinuie sa stinga flacarile de la acoperisul locuintei, iar aproximativ 170 de metri patrati sunt afectati.

Pe acelaşi subiect

Rudele victimelor care locuiau în aceeasi curte dar intr-o alta clădire, situata la doar cativa metri distanta, au fost primele care au sunat la 112. Au încercat mai apoi să salveze din casa tot ce se poate  - au scos afara electrocasnicele si cateva piese de mobilier.   

Frate: S-a dus tot... nu mai conteaza. Nasol e ca sunt ei arsi.    

Eduard Marin, reporter Observator: In acest moment pompierii sunt depasiti de situatie, cele doua autospeciale sosite au fost insuficiente si au ramas fara apa iar incendiul nu poate fi stins. 

Martor: Nu au avut apa sa stinga incendiul, s-a aprins mai rau, si tu vii cu masina goala? Sunt vecinii, au venit cu motorul, au bagat in culturile si au scos apa, alimenteaza masina de pompieri si masina stinge pe casa.

Fratele: De cand au venit, arde de o ora. Primaria nu face nimic, hidrant nu stiu daca avem aici in zona. Nu avem nimic noi. 

In lipsa hidrantilor, pompierii au incercat sa scoata apa dintr-un puţ de pe camp, dar la scurt timp motorul a ramas fara combustibil iar salvatorii au ramas din nou... fara apa. 

Martor-reporter: A ramas fara benzina, pur si simplu. Nu a fost indeajuns.

- De unde este apa luata?

- Este un put personal. 

Abia la trei ore de la izbucnirea incendiului o treia autosepciala de pompieri a sosit la fata locului iar incendiul a fost, în cele din urmă, stins. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » "S-a dus tot, nu mai contează. Nasol e că sunt ei arşi". Trei persoane, printre care şi un copil, au suferit arsuri grave în urma unei explozii, în Dâmboviţa