Antena Meniu Search
x

"Să fie într-un ceas bun, v-ați luat o mașină top". La doar câteva ore după ce a cumpărat un bolid de lux, şoferul de 21 de ani a făcut un accident teribil, în Băicoi

Un tânăr de 21 de ani din Băicoi a provocat un accident în care un bărbat în vărstă de 45 de ani a fost rănit. Tânărul şofer conducea un Maserati Levante, un bolid de 430 de cai putere.

de Redactia Observator

la 13.03.2024, 18:52

"Să fie într-un ceas bun, v-ați luat o mașină top". La doar câteva ore după ce a cumpărat un bolid de lux, şoferul de 21 de ani a făcut un accident teribil, în Băicoi
- Captura YouTube

Potrivit observatorulph.ro, accidentul s-a produs luni seară într-o intersecţie din Băicoi, iar potrivit poliţiştilor, tânărul şofer nu a acordat prioritate şi a lovit un alt autoturism. În urma impactului, şoferul din cealaltă maşină a fost proiectat prin parbriz, într-un imobil de pe marginea drumului.

Şoferul vinovat îşi cumpărase maşina cu doar câteva ore înainte

Conform sursei citate, şoferul vinovat abia îşi cumpărase maşina. Îşi achiziţionase bolidul în aceeaşi zi, cu doar câteva ore înainte de producerea accidentului, de la reprezentanţa unei companii care vindea maşini rulate.

Pe canalul de Tik-Tok al firmei a fost postat un scurt clip cu momentul în care tânărul de 21 de ani primeşte cheile maşinii. "Doamne-ajută, s-o stăpâniți sănătoși, să fie într-un ceas bun, v-ați luat o mașină top", a spus proprietarul firmei de vânzări după ce i-a predat cheile. "Poate cel mai tânăr proprietar de Levante din România", e mesajul care a însoţit clipul video. După producerea accidentului, clipul a fost şters.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 6 voturi
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » "Să fie într-un ceas bun, v-ați luat o mașină top". La doar câteva ore după ce a cumpărat un bolid de lux, şoferul de 21 de ani a făcut un accident teribil, în Băicoi