Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video S-a încins atmosfera la Oktoberfest, în Sibiu. Petrecăreții au dat-o pe ritmuri nemțești, după câteva beri

A început festivalul berii Oktoberfest, la Sibiu. Localnicii au încins atmosfera în cortul uriaş amenajat la Târgul Obor. Acolo, au dansat şi au cântat pe ritmuri nemţeşti, iar berea a curs în valuri. Nu au lipsit nici specialităţile bavareze, cum ar fi cârnăciorii picanţi şi ciolanul afumat. Iar acesta a fost doar începutul, pentru că festivalul berii ţine până la sfârşitul săptămânii. 

de Andrei Naiţă

la 11.10.2024 , 08:17

Sute de oameni au participat la deschidera festivalului berii de la Sibiu.

"Te cunoşti, nu te cunoşti, dansează fiecare cu fiecare. Asta e frumos la aceste petreceri, că nu respecţi un protocol anume. Ne simţim bine toţi împreună", a spus  Astrid Fodor, primar Sibiu.

Ritmurile vesele i-au ridicat pe oameni de la mese, iar cu berea în pahare, atmosfera s-a încins repede, aşa că petrecăreţii au cântat şi au dansat până târziu în noapte. 

Vezi și

Pentru acest festival, organizatorii au pregătit sute de butoaie pline cu bere, iar ca să nu intre pe stomacul gol, aceştia vin şi cu o mulţime de specialităţi culinare.    

Pe acelaşi subiect

"Aproximativ 30 de hectolitri pentru toată lumea care îşi aminteşte de berile tradiţionale ale Sibiului", a declarat Marius Milonean, comerciant.

"Cel mai tare merge ciolanul, cu varză călită şi cu fasole. Avem şi gulaş, avem pulpă de raţă confiată cu varză roşie cu prune afumate şi multe bunătăţi avem", ne-a spus Mihaly Kovacs, antreprenor.

Distracţia continuă tot weekendul pentru că festivalul Oktoberfest se va încheia abia duminică seara.

Andrei Naiţă Like
Întrebarea zilei
Ați fost păcălit să plătiți aceeași sumă pentru un produs cu un gramaj mai mic?
Observator » Evenimente » S-a încins atmosfera la Oktoberfest, în Sibiu. Petrecăreții au dat-o pe ritmuri nemțești, după câteva beri