Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video S-a prăbușit în gol 15 metri, după ce parapanta s-a închis accidental. Supraviețuire miraculoasă în Brașov

Un parapantist a fost la un pas de tragedie. Parapanta cu care zbura s-a pliat accidental, inainte de aterizare, iar bărbatul a pierdut controlul aparatului de zbor. A căzut de la 15 metri înălţime, dar a scăpat cu viaţă, ca prin minune. Accidentul s-a petrecut în zona de zbor Bunloc, din judeţul Braşov, una din cele mai apreciate zone de zbor din România.

de Claudiu Loghin

la 07.04.2022 , 08:50

Accidentul s-a petrecut în timpul unui zbor de agrement. Bărbatul se pregătea să aterizeze, când un colţ al parapantei s-a închis accidental. N-a mai putut face nimic şi a căzut de la 15 metri înălţime, în gol. Echipajele de la Salvamont Săcele și SMURD au ajuns rapid în locul în care s-a petrecut incidentul.

Ciprian Sfreja, purtator de cuvant ISU Brasov: I s-a acordat asistenţă medicală necesară la faţa locului, iar ulterior a fost transportat la spitalul judeţean Braşov pentru investigaţii suplimentare.

Parapantistul a fost găsit conștient

Vezi și

Norocul bărbatului a fost că parapanta nu s-a închis în totalitate, iar portanţa păstrată a încetinit viteza de cădere. A fost găsit conștient, dar suferise mai multe traumatisme la nivelul mâinilor şi picioarelor.

Adrian Oltean - Salvamont Braşov: Se pare că are o fractură de antebraţ în urma căzăturii, în rest e conştient. N-a picat cu viteză mare la sol.

Anchetatorii încearcă să stabilească acum condiţiile în care s-a produs acest accident. 

Claudiu Loghin Like

Lucrez în presă din 1999. Din 2004, sunt în televiziune. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » S-a prăbușit în gol 15 metri, după ce parapanta s-a închis accidental. Supraviețuire miraculoasă în Brașov