Antena Meniu Search
x

Video S-a sinucis în apartamentul din Spania, după ce a sunat la 112 și a anunțat că are probleme cu iubitul. Moartea tragică a româncei de 20 de ani

Moartea unei românce în Spania a scos în stradă sute de oamenii. Spaniolii spun că partenerul tinerei ar fi împins-o să se sinucidă. Fata a sunat la poliţie cu doar câteva ore înainte să-şi pună capăt zilelor şi le-a spus agenţilor că are probleme cu iubitul ei. În Spania, doar la sfârşitul săptămânii trecute au murit trei feme, victime ale violenţei domestice.

de Redactia Observator

la 03.07.2023, 20:18

Vezi și

Protestatar: "Femei, dacă nu luptaţi, nimeni nu vă ascultă!"

Moartea româncei de 20 de ani a adunat 300 de oameni în piaţa centrală din Burgos. Toţi au cerut într-un singur glas dreptate pentru femeile care ajung victime ale violenţei domestice. Spaniolii sunt revoltaţi şi spun că partenerul fetei este responsabil de moartea ei. Deşi autopsia arată că a fost vorba de o sinucidere, protestatarii ssusţin că şi instigarea la sinucidere este tot crimă.

Protestatar: Ne cerem scuze pentru neplăcerile create, dar ne omoară/asasinează.

Înainte să moară, tânăra a sunat la 112 și a spus că are probleme cu partenerul de 42 de ani

Pe acelaşi subiect

Înainte să moară, tânăra a sunat la 112. A anunţat poliţia că are probleme cu partenerul de 42 de ani. Câteva ore mai târziu, chiar bărbatul a alertat din nou autorităţile. Le-a spus agenţilor că iubita s-a încuiat într-o cameră cu un cuţit. Când poliţia a ajuns la locuinţa celor doi, bărbatul stătea lângă trupul fără viaţă al femeii.

Bărbatul a devenit principalul suspect şi a fost reţinut. După ce autopsia a arătat că ar fi vorba de o sinucidere, acesta a fost plasat în arest la domiciliu. Nu este acuzat de omor, dar pe trupul femeii au fost găsite mai multe urme de violenţă. Bărbatul a mai avut probleme cu legea în trecut. A mai acuzat de o altă parteneră de violenţă.

Maria Chivite, premierul regiunii Navarra: Vrem să transmitem faptul că suntem alături de femei, suntem alături de victimele violenţei, în general, în faţa tuturor polemicilor şi negaţioniştilor fenomenului violenţei împotriva femeilor. În Spania, doar weekendul trecut au murit trei femei ucise de parteneri, iar de la începutul anului sunt deja 26 de victime ale violenţei domestice. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » S-a sinucis în apartamentul din Spania, după ce a sunat la 112 și a anunțat că are probleme cu iubitul. Moartea tragică a româncei de 20 de ani