Antena Meniu Search
x

Video S-a sinucis la 18 ani, după ce a fost sedusă prin metoda "Loverboy" şi fortaţă să se prostitueze. Iubitul a fost prins, dar pentru apropiaţi e prea târziu: "Un copil de excepţie"

Traficantul care a racolat o copilă din Galaţi şi a împins-o la sinucidere a fost prins de poliţişti. Are 20 de ani şi este doar unul dintre cei care ademenesc, în fiecare an, fete sarace pe care apoi le transformă în sclave sexuale. Metoda loverboy distruge vieţi în fiecare an. Iată semnele care ar trebui să pună în alertă familiile copilelor şi ce pot face victimele pentru a cere ajutor! 

Cristina Filip
de Cristina Filip

la 29.03.2023, 19:43

Vezi și

Avea toată viaţa înainte, dar dragostea pentru omul nepotrivit a împins-o la un gest exrtem. În vara anului trecut, Yasmina, o adolescentă de 18 ani, s-a aruncat în gol de la etajul 5.  Autorul moral al tragediei este iubitul cu doi ani mai mare, cel care a sedus-o şi a obligat-o să se prostitueze. După 9 luni de la moartea fetei, bărbatul a fost arestat. 

S-a aruncat în gol de la etajul 5

Ofiţer BCCO: În perioada aprilie – iunie 2022, persoana bănuită ar fi exploatat persoana vătămată, pe care ar fi obligat-o să practice prostituţia în țară (în municipiile București și Cluj-Napoca) și în străinătate (Germania), și-ar fi însuşit cvasitotalitatea sumelor de bani obținute de aceasta din practicarea prostituției.  

Pentru cei care au iubit-o pe Yasmina, pedeapsa a venit prea târziu.

Pe acelaşi subiect

Mama Yasminei: Vă daţi seama că bine nu o să fim niciodată.

Corina Gavrilă, directoare liceu: Un copil de excepţie, un copi cum rar întâlneşti. În luna martie a lipsit 3 zile. În aprilie după vacanţa de Paşte a plecat şi am fost înştiinţaţi de părinţi că a plecat de tot. 

Fata a intrat în capcana unei scheme căreia îi cad victime mii de copile în fiecare an. Reţeta Loverboy aduce în mâinile traficanţilor mii de fete. Sunt ademenite, făcute să se îndrăgostească şi apoi obigate să se prostitueze.

Comisar-şef Sorin Stănică: Promisiunea pentru o viaţă mai bună fără doar şi poate. Traficanţii, de fapt, exploatează nişte vulnerabilităţi ale victimelor: o comunicare deficitară cu familia, fie potenţiale abuzuri în familie, fie părinţi plecaţi de acasă sau copiii lăsate în grija unor rude. 

Cifrele dau fiori reci! 

Comisar-șef Iulian Merezeanu, șeful Biroului de Combatere a Traficului de Ființe Umane din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române - Direcția de Combatere a Criminalității Organizate: Din totalul de 1.279 de dosare, 1.119 vizează exploatarea sexuală ceea ce reprezintă  87,5%. Sunt preferate victimele minore datorită faptului că sunt facil de recrutat și exploatat.

Cele mai multe dintre fete sunt traficate peste hotare: Germania rămâne principala destinaţie, urmată de Marea Britanie şi Italia. 

Comisar-şef Sorin Stănică, Poliţia Română: Să nu ne cedăm actele de identiate, daca totusi o facem să păstrăm o copie. Să păstrăm legătura cu persoanele apropiate şi să avem inclusiv un fel de cuvânt parolă de risc. 

Cristina Filip, reporter Observator: Organizaţiile care luptă pentru drepturile femeilor la nivel mondial au promovat un semn pe care ar trebui sa il cunoască orice victimă a traficului de persoane şi pe care ar trebuui sa invăţăm să îl recunoaştem şi noi.

Dacă eşti victima traficului de persoane sau cunoşti o femeie aflată în această situaţie, cere ajutorul poliţiei sau sună la numărul de urgenţă 0800 500 333.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » S-a sinucis la 18 ani, după ce a fost sedusă prin metoda "Loverboy" şi fortaţă să se prostitueze. Iubitul a fost prins, dar pentru apropiaţi e prea târziu: "Un copil de excepţie"