Antena Meniu Search
x

Video "S-a tăiat filmul. Nu-mi amintesc nimic". Mărturiile băieților care au supraviețuit miraculos, după ce au fost spulberați de pe marginea drumului, în Ialomița

Supravieţuire miraculoasă. Doi adolescenţi din Ialomiţa au scăpat cu viaţă după ce au fost spulberaţi de o maşină. Băieţii mergeau spre casă împreună cu alţi doi prieteni. Într-un moment de neatenţie, un şofer a intrat pur şi simplu în ei. Deşi au fost aruncaţi la câţiva metri şi s-au prăbuşit inconştienţi, rănile nu le pun viaţa în pericol.

Cristina Filip
de Cristina Filip

la 15.10.2023, 19:26

Accidentul din Ialomiţa, tras parcă la indigo cu cel din staţiunea 2Mai, a fost surprins de camerele de supraveghere. În imagini, se vede cum, în jur de ora 20:00, cei 4 adolescenţi merg pe marginea şoselei. Autoturismul condus de tânărul de 28 de ani îi loveşte în plin.

Cristina Filip, reporter Observator: În urma impactului unul dintre băieţi a căzut inconştient pe asfalt, iar altul a fost aruncat la câţiva metri, în şanţ.

Victimă: Eram pe margine, mergeam şi noi acasă, râdeam, glumeam şi dintr-odată. M-am trezit speriat, întrebam de toţi.

Victimă: Voiam să mă duc acasă şi după aceea s-a tăiat filmul. Nu-mi amintesc nimic.

Pe acelaşi subiect

La ambulanţă a sunat şoferul, care şi-a dat seama de accident după câteva sute de metri

Ceilalţi doi copii care au scăpat nevătămaţi îşi caută disperaţi telefoanele ca să cheme ajutor. La ambulanţă a sunat până la urmă şoferul, care şi-a dat seama de accident după câteva sute de metri.

Bunica unuia dintre băieți: A sunat la salvare şi a zis e o maşină aici care a lovit doi copii dar sunt în stare foarte buna, doar nişte zgârieturi minore.

Băieţii au supravieţuit miraculos. Adolescentul care s-a prăbuşit pe stradă a fost externat a doua zi.

Cel aruncat în şanţ, cu răni mai grave, a stat o zi şi o noapte în spital. Copiii mergeau pe marginea şoselei, deşi în zonă există trotuar. Totuşi, limita maximă de viteză pe acea porţiune este de 50 de kilometri la oră. Ancheta va stabili dacă şoferul putea să îi evite. Conducătorul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0. Poliţia a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » "S-a tăiat filmul. Nu-mi amintesc nimic". Mărturiile băieților care au supraviețuit miraculos, după ce au fost spulberați de pe marginea drumului, în Ialomița