Antena Meniu Search
x

Video "S-a urcat pe un copac şi s-a răsturnat peste el direct". Un bărbat a murit pe loc, strivit de tractor, în Alba. Martorii descriu scene şocante

Un bărbat de 43 de ani din Alba şi-a pierdut viaţa, aseară, strivit de tractorul pe care îl conducea, după ce acesta s-a răsturnat. Martorii la întreaga scenă au sunat imediat la 112, însă a fost prea târziu. 
Sub greutatea utilajului, bărbatul nu a mai avut nicio şansă.     

de Redactia Observator

la 23.06.2024 , 10:54

Bărbatul urca cu un tractor fără cabină pe un drum în pantă, însă la un moment dat, nu a mai putut controla utilajul, care s-a răsturant şi l-a prins pe acesta dedesubt.

Bărbat mort în Alba, strivit de tractor

Martorii, care au văzut că bărbatul a rămas inconştient, au alertat imediat autorităţile. 

Vezi și

"S-a auzit o turaţie mare. Când s-a auzit turaţia a trecut, după ce a trecut, numai s-a urcat pe un copac şi... a fost fracţiune de secundă. S-a răsturnat, s-a întors peste cap şi peste el direct şi a murit pe loc", spune un martor. "Când am ieşit în drum, l-am văzut răsturnat. Şi m-am dus după băieţi să vină, poate mai poate face ceva pentru el, să îl mai ajute dar nici. Au încerat şi l-au deconectat de la motorină, ca să nu ia foc", povesteşte o femeie.

Pe acelaşi subiect

Medicii ajunşi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru a îl salva. "A prezentat leziuni incompatibile cu viaţa. S-a declarat decesul"Ana Maria Felea, UPU-SMURD Alba.

Apropiaţii bărbatului nu îşi explică cum s-a întâmplat tragicul eveniment, mai ales că acesta ştia să conducă foarte bine astfel de utilaje.

Autorităţile fac acum cercetări pentru a afla circumstanţele prin care a avut loc accidentul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Aţi ratat vreo vacanță din cauza întârzierii sau anulării unui zbor?
Observator » Evenimente » "S-a urcat pe un copac şi s-a răsturnat peste el direct". Un bărbat a murit pe loc, strivit de tractor, în Alba. Martorii descriu scene şocante