Antena Meniu Search
x

Salvamontiştii l-au găsit mort, acoperit cu zăpadă, pe turistul rănit în Bucegi. Persoanele care au sunat la 112 l-au abandonat pe munte

Un bărbat de aproape 50 de ani a fost găsit pe Jepii Mici din Bucegi, el aflându-se în stare gravă, salvamontiştii plecând pe munte pentru recuperarea lui.

Un bărbat de aproape 50 de ani a fost găsit pe Jepii Mici din Masivul Bucegi, el aflându-se în stare gravă, salvamontiştii plecând pe munte pentru recuperarea lui.

UPDATE 15:20 Echipa de salvatori care a pornit de pe platoul Bucegilor catre Jepii Mici l-a gasit pe barbat in capatul Hornului Vaii Caraiman. Cei care au anunţat găsirea acestuia pe munte ar fi abandonat rănitul în zăpadă.

Potrivit Serviciului Judeţean de Ambulanţă Prahova, la numărul unic de urgenţă 112 a fost primit un apel prin care se anunţa faptul că pe Jepii Mici a fost găsit un bărbat de aproximativ 50 de ani care se află în comă şi posibil în hipotermie.

Echipajele Serviciului Salvamont Buşteni au plecat pe munte pentru recuperarea acestuia, intervenţia fiind una dificilă din cauza vântului puternic, a viscolului şi a vizibilităţii extrem de scăzute.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Salvamontiştii l-au găsit mort, acoperit cu zăpadă, pe turistul rănit în Bucegi. Persoanele care au sunat la 112 l-au abandonat pe munte