Antena Meniu Search
x

Salvat din ştreang de soţia sa, un bărbat din Botoşani a căzut ulterior în cap, fiind internat în comă, la spital

Un bărbat din Botoşani a fost salvat de la moarte de soţia sa, care l-a surprins în timp ce încerca să-şi încheie socotelile cu viaţa. Femeia a acţionat rapid, tăind cu un cuţit frânghia.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 13.08.2020, 23:21

Salvat de spânzurătoare, un bărbat din Botoşani a căzut în cap, fiind internat în comă, la spital - Observator/Foto de Arhivă

Însă, reuşita femeii a fost de scurtă durată, pentru că bărbatul a căzut, de pe scaunul pe care se urcase, direct în cap, suferind o plagă de mari dimensiuni la nivelul craniului, intrând apoi în comă.

Un vecin a sunat la 112, informează monitorulbt.ro, anunţând că bărbatul suferise un traumatism cranian.

"Starea pacientului era una foarte gravă la sosirea echipajului nostru. Acesta prezenta o plagă de mari dimensiuni la nivelul craniului, comă profundă şi semne de posibile leziuni de trunchi cerebral", informează SJA Botoşani.

Bărbatul a fost ulterior internat în cadrul secţiei de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean, medicii încercând să îl stabilizeze şi să stabilească provenienţa comei, care putea fi cauzată fie de alcool, fie de căderea în cap, dar şi de sufocarea la care a fost supus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Evenimente » Salvat din ştreang de soţia sa, un bărbat din Botoşani a căzut ulterior în cap, fiind internat în comă, la spital