Antena Meniu Search
x

Sâmbătă, 14 februarie, ora 20:30, începe un nou sezon ”Te cunosc de undeva!”

Cel de-al șaptelea sezon al show-ului transformărilor totale începe sâmbătă, 14 februarie, de la ora 20.30, la Antena 1, cu o ediție spectaculoasă

Vezi și

Cel de-al șaptelea sezon al show-ului transformărilor totale începe sâmbătă, 14 februarie, de la ora 20.30, la Antena 1, cu o ediție spectaculoasă

Artiștii care intră în fascinanta lume a muzicii și vocilor live, în acest sezon, Alina Eremia, Lidia Buble, Oana Sîrbu, surorile Denisa și Raluca Tănase de la Bambi, Andrei Ștefănescu și Kamara de la Alb Negru, Liviu Vârciu, Daniel Iordăchioae și Cezar Ouatu sunt gata de show și au foarte mari emoții pentru întâia încercare a transformărilor. Așadar, vor intra în competiție șase concurenți individual și două trupe, aceasta fiind una dintre noutățile sezonului.

Cei zece concurenți vor cânta, în deschiderea ediției, câte un hit din repertoriul propriu, alături de cei patru jurați, Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Andrei Aradits și Aurelian Temișan. De asemenea, prezentatorii Alina Pușcaș și Cosmin Seleși vor avea un moment special. La rându-le, monștrii sacri ai transformărilor le-au făcut urări noilor concurenți. Ce le doresc Maria Buză, Pepe, Jorge, CRBL și Rona Hartner celor zece concurenți, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă seara.

Și în acest sezon, marele premiu va fi în valoare de 15.000 de euro. În plus, câștigătorul fiecărei ediții "Te cunosc de undeva!" va primi câte 1.000 de euro, bani ce vor fi donați unor cauze umanitare susținute de Fundația Mereu Aproape.

O altă noutate a sezonului se numește JACKPOT și se va petrece la. ruletă. Acest JACKPOT poate să îi pice oricărui concurent si reprezintă un moment extra-concurs. Artistul care va pica la JACKPOT va veni pe scenă în carne și oase, săptămâna următoare și va cânta, în oglindă, împreună cu concurentul care i-a picat la ruletă. Cei doi vor trebui să semene ca două picături.

În prima ediție a show-ului "Te cunosc de undeva!", destinul a făcut ca Liviu Vârciu să simtă cum e să fie femeie. Așa se face că el se va transforma în cunoscuta cântăreață de muzică populară Maria Cârneci. "Cât este de frumoasă!", se va entuziasma Ozana Barabancea, de la masa juriului, atunci când Vârciu își va face apariția pe scenă, îmbrăcat în costumul popular trimis special pentru el de doamna Maria Cârneci. Daniel Iordăchioae va începe show-ul cu un personaj legendar, căruia rockul îi curge prin vene, Axl Rose, solistul trupei de la Guns 'n Roses, iar Cezar Ouatu îl va imita în această primă ediție pe nemuritorul Dan Spătaru.

În ce personaje se vor transforma ceilalți concurenți, telespectatorii Antenei 1 vor descoperi sâmbătă, 14 februarie, de la ora 20.30, numai la "Te cunosc de undeva!"

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Sâmbătă, 14 februarie, ora 20:30, începe un nou sezon ”Te cunosc de undeva!”