Antena Meniu Search
x

Video Șaorma, cel mai comandat fel de mâncare. Un bărbat din Cluj a reuşit să comande de 746 de ori de pe o singură aplicaţie: "Ni s-a părut ceva wow"

Şaorma şi comoditatea au fost la ordinea zilei anul trecut. Românii au comandat intens prin diferite aplicaţii mai ales shaorma, cheesburgeri şi cartofi prăjiţi cu sos de usturoi. Un bărbat din Cluj a bătut toate recordurile: a reuşit să comande de 746 de ori de pe o singură aplicaţie. 

de Redactia Observator

la 06.01.2023, 20:02

Vezi și

Ziua cheeseburger şi noaptea shaorma. Asta şi-au comandat românii în 2022 acasă sau la birou. Pizza, cartofii prăjiţi şi sosul de usturoi nu au lipsit nici ele din top. Doar la început de an obiceiurile se schimbă şi, motivaţi, oamenii comandă în primele zile din ianuarie mâncare sănătoasă.

Răzvan Acsente, director marketing aplicaţie: Da, se întâmplă în fiecare an, până pe 15 ianuarie. Produsele cu mai puţin carbohidraţi, cu mai puţine calorii sunt cele mai comandate. 

În scurt timp, revin vechile obiceiuri care se transformă în stil de viaţă. Un clujean a reuşit să atingă un record greu de imaginat.

Răzvan Acsente, director marketing aplicaţie: Cred că a avut undeva la 746 de comenzi. Enorm. Chiar a comandat de 142 de ori un sniţel de pui, ceea ce ne-a impresionat şi pe noi. Ni s-a părut ceva wow. 

Pe acelaşi subiect

Tot un clujean a făcut anul trecut şi cea mai scumpă comandă din țară, în valoare de peste 4000 de lei. Nu toată lumea, însă, comandă pentru acasă, ci mai ales la serviciu. 

Cristian Duman, manager shaormerii: Domină birourile, mai ales ziua. Mai nou au început să îşi comande la farfurie, cred ca să nu se mânjească de usturoi şi sosuri. Din 100 de shaorma, 25-30 sunt pe livrări. 

Şaorma a reuşit să detroneze în comenzile online toate preparatele româneşti

Şaorma a reuşit să detroneze în comenzile online toate preparatele româneşti. Nici măcar tradiţionala ciorbă nu a avut vreo şansă. 

Sorin Cace, sociolog: Ca pondere, mâncarea tradiţională, gătită, va scădea încet, încet. Uitaţi-vă la generaţiile tinere. Consideră că e de preferat să facă altceva decât să irosească două ore prentru pregătirea ciorbei sau a unui fel doi. 

Nutriţioniştii spun că mulţi dintre pacienţii care ajung la cabinet cu probleme de greutate au obiceiul să mănânce pe fugă sau nesănătors atunci când sunt la muncă.  

Şerban Damian, nutriţionist: Fie nu mănâncă deloc, fie mărunţişuri, fie primesc mâncare livrată. Şi de obicei fac alegerile facile, cele mai ieftine, cele mai tentante, care potolesc foamea rapid.

Şi un livrator din Arad a stabilit un record incredibil: anul trecut a mers peste 47.000 de kilometri pentru a livra mâncare, aceeaşi distanţă pe care ar fi străbătut-o dacă ar fi înconjurat Pământul o dată. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Șaorma, cel mai comandat fel de mâncare. Un bărbat din Cluj a reuşit să comande de 746 de ori de pe o singură aplicaţie: "Ni s-a părut ceva wow"