Antena Meniu Search
x

Video Săpături pe un stadion din București, după ce un deținut l-a acuzat pe un fost șef din poliție că a îngropat un cadavru

Un deținut condamnat pentru proxenetism a pus pe jar zeci de polițiști din Capitală. Timp de două zile, oamenii legii au căutat un cadavru sub un teren de fotbal din București. Au săpat mai multe gropi uriaşe, dar în zadar. Administratorul bazei sportive, un fost şef din Poliţie, care este și cel acuzat de presupusa crimă, spune că totul ar fi doar o răzbunare din partea bărbatului încarcerat.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 10.03.2022, 21:12

Vezi și

Plin de cratere. Așa arată, acum, un teren din sectorul 2 al Capitalei, după ce oamenii legii au investigat o presupusă crimă. Un deținut închis pentru proxenetism l-a acuzat pe un fost șef din Poliția Capitalei, în prezent administratorul bazei sportive, că ar fi ucis un om și că l-ar fi îngropat sub stadion, în 2019.

Polițiștii n-au găsit nimic după săpături

La mijloc ar fi vorba de o răzbunare, spune bărbatul cercetat. ”A vrut să îmi demonstreze mie că poate să mă afecteze într-un fel pe mine și clubul sportiv și activitatea acestor copii”.

Raicu Viorel, președinte club sportiv: ”Ne doare ce s-a întâmplat, faptul că ne blochează activitatea și aduce atingere clubului și persoanei mele”.

Pe acelaşi subiect

După două zile de investigaţii, polițiștii nu au găsit nimic.

Bogdan Dinu, reporter Observator: ”Săpăturile au continuat aproape două zile, timp în care muncitorii au și lovit o conductă de apă, pe care au și spart-o, astfel că groapa de acum este inundată. Nici nocturna stadionului nu mai funcționează, și asta după ce cuva excavatorului a tăiat cablurile care o alimentau”.

Bărbatul care l-a reclamat pe directorul bazei sportive a fost închis pentru proxenetism în anul 2021. Potrivit unor surse, ar fi colaborat cu polițiștii din București în cazul mai multor percheziții.

Deținutul reclamant riscă un nou dosar penal

Raicu Viorel, președinte club sportiv: ”Sigur are ceva personal. Sunt peste 30 de plângeri împotriva mea la toate instituțiile statului, în calitatea mea de ofițer la vremea aia. Are mai multe dosare, e în litigiu cu mai multe persoane fizice și juridice”.

În urma căutărilor, administratorul terenului sportiv a estimat pagubele la aproape 50 de mii de euro. Speră, acum, să își recupereze banii de la stat. Deținutul care a alarmat autoritățile ar putea fi tras la răspundere pentru inducerea în eroare a polițiștilor și i s-ar putea deschide un nou dosar penal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Evenimente » Săpături pe un stadion din București, după ce un deținut l-a acuzat pe un fost șef din poliție că a îngropat un cadavru