Antena Meniu Search
x

Foto Şapte copii şi doi adulţi, la un pas de tragedie. S-au răsturnat cu microbuzul, în Vrancea

Planul Roşu de Intervenţie a fost activat, luni seară, în judeţul Vrancea, după ce un microbuz s-a răsturnat. Iniţial, ISU Vrancea a transmis că au fost implicate 16 persoane, poliţiştii precizând că în vehicul erau 7 copii şi 2 adulţi. Oficialii ISU Vrancea au precizat că toţi cei 9 ocupanţi ai vehiculului au fost transportaţi la spital.

de Redactia Observator

la 08.01.2024, 22:35

Microbuz răsturnat în Vrancea
Microbuz răsturnat în Vrancea

Toate cele nouă persoane din microbuzul care a ieșit de pe carosabil și s-a răsturnat într-o localitate din județul Vrancea au fost duse la spital. Inițial, ISU Vrancea a transmis că sunt 16 persoane implicate în accident. "Microbuzul care se deplasa pe DN 11 A a ieșit în afara părții carosabile și s-a răsturnat. În el se aflau șapte copii și doi adulți", anunță ISU Vrancea.

Microbuz răsturnat în Vrancea

IGSU a anunțat că în urma incidentului rutier au rezultat nouă victime care au primit îngrijiri medicale la fața locului și ulterior au fost transportate la spital pentru investigații de specialitate. Reprezentanții ISU Vrancea au precizat că nu a fost vorba despre un microbuz școlar.

La ora 20.20, la nivelul ISU Vrancea a fost dezactivat planul roșu de intervenție. Anterior, pompierii au transmis că a fost declanșat planul roșu de intervenție la nivelul județului Vrancea, începând cu ora 19.59, urmare a unui accident rutier produs pe DN11A Adjudul Vechi, în care au fost implicate 16 persoane.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Şapte copii şi doi adulţi, la un pas de tragedie. S-au răsturnat cu microbuzul, în Vrancea