Antena Meniu Search
x

Video Şapte persoane care vindeau canabis elevilor din Gorj au fost reţinute. Tinerii dădeau până la 70 de lei pe un gram

Droguri de mare risc, în şcolile din Gorj. Șapte persoane au fost reținute, ieri, pentru formarea unui grup infracțional organizat și trafic de droguri, iar ţintele lor au fost, în special, tinerii, elevi ai unor instituții de învățământ din județ. 

de Redactia Observator

la 16.03.2024, 09:01

Vezi și

Stupefiantele ar fi fost obţinute de liderul grupului, şi, după porționare și ambalare, membrii le-ar fi vândut către diverși consumatori, cu 50-70 de lei gramul. Au fost puse în aplicare 5 mandate de percheziție domiciliară, fiind descoperite și ridicate în jur de 800 de grame de canabis şi 30 de grame de "cristal", un drog de mare risc. 

Gruparea a luat naştere, în Gorj, în vara anului trecut şi şi-ar fi desfăşurat activitatea până în prezent. A fost propusă arestarea persoanelor reținute, pentru 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Şapte persoane care vindeau canabis elevilor din Gorj au fost reţinute. Tinerii dădeau până la 70 de lei pe un gram