Antena Meniu Search
x

Curs valutar

"Săracul, era atât de fericit". Un cățel, călcat intenționat de un șofer din Cluj. Abia primise de mâncare și se bucura de ea

Cruzime dusă la extrem în Cluj. Un șofer de microbuz a călcat intenționat un câine fără stăpân care abia primise de mâncare. Animalul mânca și nu a mai fost atent la pericolul din spatele său.

de Monica Palade

la 03.08.2022 , 23:14

Fără nici cea mai mică remușcare, bărbatul a trecut peste patruped cu ambele roți, râzând de fapta sa, după care a plecat. Rănit, animalul s-a îndepărtat într-un tufiș, cel mai probabil ca să se ducă să moară liniștit.

Călcat intenționat în timp ce se bucura de mâncare

Martor la incident a fost chiar reporterul Observator Alex Prunean, cel care i-a adus cățelului de mâncare. ”Marți, 2 august, eram la podul de la Pâglișa (comuna Dăbâca) să duc de mâncare unui câine slab, al străzii, care doarme în vegetația de lângă pod și pe care l-am văzut zilele trecute. I-am dat mâncare, apoi am mers pe margine să îi mai pun mâncare pentru câteva zile. Câinele era pe margine cu mine.

Articolul continuă după reclamă

Șoferul unui microbuz a virat intenționat dreapta maxim să calce câinele intenționat. L-a călcat cu ambele roti, a râs, a accelerat și a plecat. Câinele rănit s-a speriat și a fugit în vegetație, încă nu l-am găsit. O fi murit, probabil! L-a călcat peste burtă, deci mai mult ca sigur a murit ca urmare a hemoragiei interne. Săracul câine. Atâta era de fericit. A mancat jumătate de sac de boabe și o conservă”, a povestit Alex Prunean. 

Acesta a depus miercuri plângere pe numele șoferului către Poliția animalelor Cluj.

Monica Palade Like

Cu o experienţă în presă de peste 20 de ani, s-a alăturat echipei observatornews.ro în luna ianuarie 2021.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » "Săracul, era atât de fericit". Un cățel, călcat intenționat de un șofer din Cluj. Abia primise de mâncare și se bucura de ea