Antena Meniu Search
x

Şarpe de aproape 2 metri, găsit într-un peco din Drobeta. Reptila, încolăcită pe cablurile de alimentare ale unei pompe de benzină

Doi şerpi de mari dimensiuni, prinşi de autorităţi în Drobeta Turnu Severin și Cluj-Napoca. Unul dintre ei a fost găsit într-un peco, încolăcit pe cablurile de alimentare ale unei pompe de benzină. 

de Redactia Observator

la 05.06.2023, 11:20

- ISU Drobeta

Doi șerpi de mari dimensiuni au fost prinși de reprezentanții autorităților în zone locuite din Drobeta Turnu Severin și Cluj-Napoca.

Ambele incidente au avut loc duminică. Un echipaj al Jandarmeriei Mehedinți a fost trimis în misiune la o stație de carburant din Drobeta Turnu Severin, după ce o persoană a anunțat prezența unui șarpe, potrivit Mediafax.

Acesta era încolăcit pe cablurile de alimentare ale unei pompe de benzină. Șarpele cu o lungime de peste 150 centimetri a fost prins și ulterior a fost eliberat în mediul său natural.

Al doilea şarpe, găsit de un localnic atârnat de grad, în Cluj

Cel de al doilea şarpe a apărut în apropierea unui imobil din cartierul Mănăștur din Cluj-Napoca. Incidentul a fost anunțat la 112. O persoană a sunat la serviciul de urgență anunțând că un şarpe de aproximativ un metru şi jumătate, de culoare gri, se află pe gardul unui imobil.

Șarpele a fost capturat de jandarmi cu ajutorul voluntarilor din cadrul Organizației pentru Protecția Mediului și Combaterea Braconajului. Ulterior, șarpele a fost eliberat într-o zonă aflată la distanță de oraș.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Evenimente » Şarpe de aproape 2 metri, găsit într-un peco din Drobeta. Reptila, încolăcită pe cablurile de alimentare ale unei pompe de benzină