Antena Meniu Search
x

Şase persoane rănite, după ce un microbuz cu 18 copii a intrat în coliziune cu un autoturism. A fost activat Planul Roşu

Şase persoane au fost rănite, după ce un microbuz în care se aflau 18 copii și doi adulți a fost implicat luni într-un accident în localitatea Deveselu. Planul Roșu de Intervenție a fost dezactivat în jurul orei 15.00. 

de Redactia Observator

la 02.10.2023, 14:54

Vezi și

Potrivit ISU Olt, în accident au fost implicate un microbuz, cu doi adulți și 18 minori, și un autoturism, în care se afla o femeie, în localitatea Deveselu. Patru copii şi un adult din microbuz şi şoferiţa din autoturism sunt printre victime. Acestea au suferit leziuni ușoare, însă vor fi transportate la spital, pentru efectuarea tuturor investigațiilor medicale.

Şase persoane au ajuns la spital

UPDATE: Planul roşu de intervenţie a fost oprit la 14.47. Implicate în eveniment au fost 21 de persoane ( 20 în microbuz și una în autoturism), toate au fost monitorizate la locul evenimentului. Șase persoane aflate în microbuz (cu vârste între 15 și 17 ani) și femeia care conducea autoturismul, în vârstă de 59 de ani, au fost transportate la Spitalul Caracal. Toate victimele erau conștiente și cooperante și nu prezentau răni sau traumatisme care să le pună viața în pericol.

Având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru gestionarea optimă a misiunii de răspuns, la nivelul județului Olt a fost activat Planul Roșu de Intervenție.

La fața locului, echipajele operative intervin cu o autospecială de stingere, o autospecială pentru transport personal și victime multiple, șapte echipaje SMURD și trei echipaje din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Olt.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Şase persoane rănite, după ce un microbuz cu 18 copii a intrat în coliziune cu un autoturism. A fost activat Planul Roşu