Antena Meniu Search
x

Șase tineri arestați în Iași, după ce au bătut și tâlhărit un puști de 17 ani, fiul unui politician

Șase tineri, cu vârste cuprinse între 18 și 22 de ani, au ajuns după gratii după ce au tâlhărit un adolescent de 17 ani, fiul unui politician din Iași. Băiatul a fost atacat în noaptea de 3 spre 4 ianuarie, unul dintre bătăuși fiind prins zilele trecute în Cluj Napoca.

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 20.01.2023, 14:28

Șase tineri arestați în Iași, după ce au bătut și tâlhărit un puști de 17 ani, fiul unui politician - Observator

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Iași au identificat 6 tineri cu vârste cuprinse între 18 și 22 de ani, bănuiți de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată. Din investigațiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că la data de 03/04 ianuarie a.c., în timp ce s-ar fi aflat pe raza municipiului Iași, aceștia i-ar fi smuls unui tânăr portofelul din care ar fi sustras 400 de lei. 

Unul dintre bătăuși, găsit de polițiști în Cluj

Pentru depistarea unuia dintre cei șase tineri, polițiștii ieșeni au beneficiat de sprijinul colegilor de la IPJ Cluj și IPJ Mureș, acesta fiind localizat pe raza municipiului Cluj Napoca. La data de 18 ianuarie a.c., cei șase tineri bănuiți de comiterea faptei au fost conduși la audieri, iar în baza probatoriului administrat în cauză, toți au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore. La data de 19 ianuarie a.c., aceștia au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi și Judecătoriei Iași, instanța dispunând față de ei luarea măsurii arestării preventive pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate. Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Unității Teritoriale de Analiză a Informațiilor Iași.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Șase tineri arestați în Iași, după ce au bătut și tâlhărit un puști de 17 ani, fiul unui politician