Antena Meniu Search
x

Video "S-au băgat în flăcări şi i-au scos". Un tren de călători a luat foc pe ruta Galaţi-Cluj. Doi poliţişti au salvat din infern zeci de oameni rămaşi captivi în vagoane

România a devenit ţara în care trenurile de călători seamănă mai degrabă cu nişte capcane mortale. Ieri, o garnitură care circula pe ruta Galaţi-Cluj s-a aprins din senin, în mers, chiar la trecerea peste un pod. 33 de pasageri se aflau în vagoane în momentul izbucnirii incendiului. Cu toţii şi-au văzut moartea cu ochii, după ce au rămas captivi în vagoanele inundate de fum. Doar intervenţia promptă a doi poliţişti a făcut ca o altă tragedie pe căile ferate române să fie evitată. Atenţie, urmează detalii cu un puternic impact emoţional! 

de Redactia Observator

la 24.01.2024, 08:49

Vezi și

În jurul orei 18 se dă alarma. Trenul de călători se aprinde din senin. 33 de oameni rămân captivi în vagoanele inundate de fum. Garnitura circula pe ruta Galaţi-Cluj, şi trebuia să ajungă în gara Beclean pe Someş. Cu doar câţiva kilometri înainte de sosirea în staţie, două dintre cele patru vagoane încep să scoată fum. Într-o fracţiune de secundă, flăcările uriaşe cuprind totul.

A ieşit fum negru şi după s-a aprins 

Focul foarte brusc s-a aprins 

Ardea foarte tare trenul 

Pe acelaşi subiect

Doi poliţişti au intrat în flăcări pentru a salva pasagerii

Disperat, mecanicul opreşte locomotiva în câmp şi dă alarma. Până la sosirea pompierilor, doi poliţişti de la Transporturi Feroviare se aruncă în flăcări pentru a salva pasagerii.

Au intrat în vagon, au scos pe toată lumea afară...deci foarte mare curaj au avut. S-au băgat în flăcările care erau şi i-au scos afară.

Salvaţi din infern, oamenii sunt duşi cât mai departe de pericol. Focul şi fumul se observau de la kilometri distanţă.

Cristina Răcilă, purtător de cuvânt ISU Bistrița-Năsăud: În trenul accelerat se aflau în total 33 de persoane, care au fost evacuate, au fost evaluate din punct de vedere medical la faţa locului. 

Intervenţia pompierilor a fost una extrem de dificilă. Trenul, aflat sub înaltă tensiune, le punea viaţa salvatorilor în mare pericol.

Cristina Răcilă, purtător de cuvânt ISU Bistrița-Năsăud: După ce s-au luat toate măsurile de siguranţă, pompierii au putut să stingă incendiul.

Pasagerii au fost preluaţi de un mijloc de transport al ISU Bistriţa şi duşi până la următoarea staţie. Focul ar fi pornit din cauza unui scurt circuit. În urma incidentului, traficul feroviar a fost blocat mai bine de două ore pe tronsonul Mogoșeni-Beclean pe Someș.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 4 voturi
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » "S-au băgat în flăcări şi i-au scos". Un tren de călători a luat foc pe ruta Galaţi-Cluj. Doi poliţişti au salvat din infern zeci de oameni rămaşi captivi în vagoane