Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Dacă nu ne scoteau pompierii muream noi". Locatarii unui bloc din Galaţi, treziţi cu noaptea în cap de un fum negru. O bătrână a murit intoxicată

O bătrână de 86 de ani din Galaţi s-a stins din viaţă, după ce în apartamentul ei a izbucnit un incendiu violent. În scurt timp, fumul dens a cuprins întreg blocul, iar locatarii au fost evacuaţi cu ajutorul pompierilor. Vă avertizăm că urmează detalii cu un puternic impact emoţional! 

de Redactia Observator

la 24.01.2024, 09:10

Vezi și

Ora 03:00 dimineaţa. Liniștea locatarilor din bloc este tulburată de un incendiu violent. Speriaţi, şi doar cu ce aveau pe ei, oamenii au ieşit rapid din apartamente, însă din cauza fumului negru şi înecăcios nu au mai putut înainta decât cu ajutorul pompierilor.

Vecină: Eu stau la etajul patru, de aceea am venit pe aici şi m-am uitat. A luat foc. Avem aici o doamnă care cără mai multe gunoaie. S-a spart geamul. Zic, ce o fi? Când am venit erau pompierii. Ne-am speriat doamnă. Era fum ca la balamuc. Urcase fumul până la etajul cinci. 

Alţii, în schimb, au fost treziţi de pompierii care le-au bătut la uşi

Dan Ionascu, ISU Galaţi: Din cauza degajărilor mari de fum au trebui evacuate 34 de persoane, dintre care zece copii.

Pe acelaşi subiect

Vecin: Era să murim noi, dacă nu ne scoteau pompierii muream noi, la ce fum era acolo.

Vecin: Au bătut pompierii în uşă, au venit că era foarte mult fum. am deschis geamul la bucătărie. Am îmbrăcat copii şi ne-au preluat doi pompieri.

Proprietara apartamentului a murit

La scurt timp, pompierii au reușit să lichideze flăcările, însă din păcate, pentru proprietara apartamentului în care a izbucnit incendiul, o bătrâna de 86 de ani, salvatorii nu au mai putut face nimic. Incendiul ar fi pornit de la un reşou electric uitat în priză. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » "Dacă nu ne scoteau pompierii muream noi". Locatarii unui bloc din Galaţi, treziţi cu noaptea în cap de un fum negru. O bătrână a murit intoxicată