Antena Meniu Search
x

Foto S-au întâlnit să fumeze canabis într-un foişor din Râmnicu Vâlcea, dar i-a "deranjat" Poliţia. Cei 5, daţi de gol de "comportamentul ciudat"

Mai multe persoane care consumau substanţe interzise într-un foişor pe o stradă din municipiul reşedinţă au fost depistate de poliţiştii locali, în urma controlului corporal asupra a două dintre ele fiind găsite resturi vegetale, cât şi o sumă mare de bani, au informat, miercuri, reprezentanţii administraţiei publice locale.

de Redactia Observator

la 15.11.2023, 16:28

Cei 5 consumatori de canabis, prinşi în Vâlcea
Cei 5 consumatori de canabis, prinşi în Vâlcea - voceavalcii.ro

Potrivit sursei citate de Agerpres, persoanele în cauză au fost surprinse marţi, după ce un cetăţean care locuia într-un bloc din apropierea foişorului a anunţat că acestea au un comportament ciudat.

Bărbatul a chemat poliţia, iar cei 5 au fost prinşi cu droguri la ei

"Echipajul de Intervenţie Rapidă s-a deplasat în cel mai scurt timp la locul sesizării, unde a identificat şi legitimat un număr de cinci persoane. Observând o atitudine de anxietate exagerată şi un comportament anormal, poliţiştii locali au procedat la verificarea împrejurimilor foişorului, unde au descoperit trei pacheţele de staniol ce emanau un miros înţepător", au transmis reprezentanţii Primăriei Râmnicu Vâlcea.

"La un control corporal sumar, echipajul a găsit asupra a doi dintre cetăţenii legitimaţi şi o sumă foarte mare de bani, foiţe pentru confecţionarea ţigărilor, precum şi un rest de ţigară confecţionată artizanal, drept pentru care persoanele legitimate au fost conduse la sediul Direcţiei Poliţiei Locale pentru o verificare mai amănunţită. La controlul corporal amănunţit efectuat la sediu, asupra persoanelor au fost găsite resturi de fragmente vegetale de diverse culori, care au fost identificate chiar de proprietarul lor ca fiind canabis pentru consum propriu", au precizat reprezentanţii Primăriei Râmnicu Vâlcea.

Pe numele celor cinci persoane, poliţiştii locali din Râmnicu Vâlcea au întocmit acte premergătoare demarării procedurilor legale, pe care le-au înaintat împreună cu dovezile găsite la controlul corporal Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Vâlcea pentru cercetări.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » S-au întâlnit să fumeze canabis într-un foişor din Râmnicu Vâlcea, dar i-a "deranjat" Poliţia. Cei 5, daţi de gol de "comportamentul ciudat"