Antena Meniu Search
x

Video S-au luat de mână şi au sărit împreună de la etajul doi ca să scape de incendiul care le-a cuprins apartamentul din Baia Mare

Incendiu de proporţii în Baia Mare. Doi soţi s-au aruncat de la etajul doi al blocului în care locuiau, după ce apartamentul lor a fost înghiţit de flăcări. Bărbatul, poliţist la Rutieră, era de serviciu şi s-a întors în grabă acasă, după ce soţia l-a sunat să-i povestească despre iadul în care este captivă. A ajuns la ea, în ultima cameră în care nu ajunsese focul, a luat-o de mână şi au sărit împreună pe geam. Vă avertizăm că urmează informaţii care vă pot afecta emoţional.

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 22.03.2022, 12:00

Vezi și

În timp ce se afla la serviciu, poliţistul a foist sunat de soţia sa. Cu lacrimi în ochi şi vocea tremurândă, înconjurată de flăcări, femeia i-a povestit despre dezastrul care s-a abătut asupra casei lor.

Bărbatul a lăsat totul baltă la serviciu şi a plecat într-un suflet să-şi salveze soţia. A gasit-o în ultima cameră a apartamentului, unde se refugiase din calea flăcărilor. Şi-au dat seama că nu mai pot ajunge pe casa scării, au decis să sară împreună pe geam, deşi locuiesc la etajul 2.

Vecin: Aşa am înţeles, că s-au aruncat o femeie şi un bărbat de la etajul doi. 

Vecină: Ei sunt chiriaşi aici, proprietarul locuieşte în afara oraşului. 

Pe acelaşi subiect

Deşi s-au ales cu mai multe contuzii şi zgârieturi, au scăpat cu viaţă.

Împreună la bine şi la greu

Oana Gonczi, purtător de cuvânt ISU Maramureş: În urma incendiului au rezultat două victime care au fost transportate la spital, De asemena pompierii au evacuat 13 persoane de la etajele superioare. 

Incendiul s-a extins şi la un apartament de la etajul 3, dar şi la mansardă, iar restul blocului a fost inundat de fum. Un vecin în vârstă de 80 de ani a ajuns şi el la spital, după ce a suferit un atac de panică.

Vecină: Era fum mare când aţi ieşit? Da, era, era. 

Tot în judeţul Maramureş, în oraşul Tăuții-Măgherăuș, o casă în care locuiau trei familii a fost mistuită de flăcări. Vecinii spun că s-ar fi auzit o bubuitură de la centrala termică şi că aceasta ar fi fost cauza izbucnirii incendiului. 

Vecină: Ce aţi auzit? O bubuitură dintr-o dată şi o lumină puternică, o flacără. 

Focul a distrus acoperişul locuinţei şi s-a extins şi la anexele gospodăreşti. Cercetările continuă în ambele cazuri, pentru a se stabili cu exactitate de la ce au pornit cele două incendii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » S-au luat de mână şi au sărit împreună de la etajul doi ca să scape de incendiul care le-a cuprins apartamentul din Baia Mare