Antena Meniu Search
x

Galerie foto S-au reunit în ceruri: a murit iubita lui Denis, fata de 17 ani care se afla lângă el pe motor în accidentul cumplit de pe "Drumul Morţii", din Suceava

Fata de 17 ani care se afla pe motor alături de Denis, băiatul care în două zile făcea 18 ani, a murit astăzi la spital. Cei doi se aflau împreună pe motor când la un moment dat, într-o curbă periculoasă s-au răsturnat în afara şoselei, pe „Drumul Morţii” E 85. Motocicletă era neîmatriculată şi cu ITP expirat. Denis a murit pe loc, iar fata a fost mai multe zile între viaţă şi moarte. 

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 03.10.2023, 17:46

Potrivit poliţiştilor, accidentul a avut loc în seara zilei de sâmbătă, în jurul orei 22.05. Băiatul a pierdut controlul motocicletei pe care se afla împreună cu prietena sa, de 17 ani, într-o curbă, în localitatea suceveană Dumbrăveni. Cei doi au părăsit suprafaţa carosabilă şi au ajuns pe un teren agricol, de unde au fost proiectaţi într-un lan de porumb. Denis a murit pe loc, în timp ce fata a fost transportată în stare inconştientă la Spitalul Județean de Urgență “Sf. Ioan cel Nou“ Suceava. Decesul acesteia a fost confirmat astăzi.

Familia îi făcuse motocicleta cadou

Denis nu a mai apucat să se bucure de tinereţe şi nici de trecerea spre maturitate. Cu două zile înainte de a împlini 18 ani, tânărul şi-a pierdut viaţa. Alături de adolescent se afla prietena lui, o fată de 17 ani. Adolescentul nu avea permis de conducere, iar motocicleta nu era înmatriculată şi avea ITP expirat.

Denis locuia de ani buni cu părinţii săi în Franţa, iar în urmă cu două luni se întorsese în ţară. Înainte cu două săptămâni de a împlini vârsta majoratului, părinţii tânărului s-au gândit să-i facă o surpriză. Aşa că i-au cumpărat motocicleta mult dorită, fără a se gândi ce tragedie ar putea să urmeze.

Polițiștii au deschis un dosar penal și urmează să stabilească ce a dus la producerea tragicului accident. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că femeile din România ar trebui să primească mai mulţi bani decât bărbaţii?

Observator » Evenimente » S-au reunit în ceruri: a murit iubita lui Denis, fata de 17 ani care se afla lângă el pe motor în accidentul cumplit de pe "Drumul Morţii", din Suceava