Antena Meniu Search
x

Video "Își dorea motor. Să-şi plimbe iubita". Plimbarea i-a adus moartea lui Denis, cu 2 zile înainte de majorat. În loc să-l sărbătorească, părinții îl îngroapă

Ceea ce trebuia să fie un motiv de sărbătoare, a ajuns să fie o tragedie. Un tânăr din judeţul Botoşani şi-a pierdut viaţa, chiar cu două zile înainte de a împlini 18 ani. Băiatul se afla pe motor, împreună cu iubita lui de 17 ani, iar la un moment dat, într-o curbă periculoasă s-a răsturnat în afara şoselei. Tânăra se zbate acum între viaţă şi moarte.

de Redactia Observator

la 03.10.2023, 09:53

Vezi și

Denis locuia de ani buni cu părinţii săi în Franţa, iar în urmă cu două luni se întorsese în ţară. Înainte cu două săptămâni de a împlini vârsta majoratului, părinţii tânărului s-au gândit să-i facă o surpriză. Aşa că i-au cumpărat motocicleta mult dorită.

Tatăl lui Denis: Noi eram în Franţa. L-am lăsat să vină aici, acasă să-şi facă majoratul. Să dea de permis, pentru B.

Părinții lui Denis: El îşi dorea motor. Nu a vrut altceva decât motor. Să fie şi el fericit. Să fie şi el bucuros că are motor. Să-şi plimbe iubita cu motorul. 

Iubita lui se zbate acum între viaţă şi moarte

Pe acelaşi subiect

Tatăl fetei: Fata mi-a zis că pleacă în sat, în niciun caz că ajung la Suceava. Ieşeau împreună. Ei se întorceau acasă.

L-a întoarcere, însă, într-o curbă periculoasă, băiatul a pierdut controlul motocicletei şi s-a răsturnat în afara şoselei. Împietriţi de durere, părinţii care ar fi trebuit să vină să petreacă alături de fiul şi prietenii săi, se pregătesc acum de înmormântare.

Părinții lui Denis: Amândoi sunt în aceeaşi lună. Peste o săptămână e ziua ei. Au vrut să facă împreună cu familia.

Iubita lui Denis, în vârstă de 17 ani, se zbate acum între viaţă şi moarte. Polițiștii au deschis un dosar penal și urmează să stabilească ce a dus la producerea tragicului accident. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » "Își dorea motor. Să-şi plimbe iubita". Plimbarea i-a adus moartea lui Denis, cu 2 zile înainte de majorat. În loc să-l sărbătorească, părinții îl îngroapă