Antena Meniu Search
x

COD ROȘU PE LITORAL. Salvamarii au arborat STEAGUL ROȘU de la Eforie până la Vama Veche!

Scăldatul este interzis în jumătatea de sud a litoralului după ce salvamarii au arborat steagul roșu din cauza mării agitate, a curenților puternici și a valurilor înalte. Steagurile roșii au fost arborate pe toată suprafața de plajă cuprinsă între Eforie și Vama Veche.

Scăldatul este interzis în jumătatea de sud a litoralului după ce salvamarii au arborat steagul roșu din cauza mării agitate, a curenților puternici și a valurilor înalte.

Steagurile roșii au fost arborate pe toată suprafața de plajă cuprinsă între Eforie și Vama Veche.

Reprezentanţii salvamarilor din sudul litoralului spun că au fost arborate steagurile roşii în aproape toate zonele de îmbăiere, ceea de înseamnă că riscul de înec pentru turiştii care se aventurează în apă este foarte mare.

RECOMANDARE - CINCI oameni s-au ÎNECAT astăzi pe litoralul românesc! Salvamarii au INTERZIS scăldatul în mare!

Pe acelaşi subiect

”Din fericire, astăzi nu am avut situaţii grave. O singură problemă am înregistrat, într-o zonă însă care nu este supravegheată de salvamari, unde o tânără a fost la un pas să se înece în apă mică. Era însă într-o stare avansată de ebrietate, a intrat să se scalde împreună cu prietenul englez şi probabil i s-a făcut rău. Am trimis un salvamar acolo, dar au scos-o oamenii la mal şi au dus-o la ambulanţă. Acum e în siguranţă. Se pare că are alte probleme medicale”, a declarat pentru Mediafax, coordonatorul echipelor de salvamari din sudul litoralului, Vasile Boteş.

Acesta a precizat că scăldatul este interzis în majoritatea zonelor de îmbăiere, fiind permis numai pe două plaje din Venus. Marea este destul de agitată, iar curenţii sunt foarte puternici.

”Se pare că această situaţie va mai dura două zile, de luni urmând să cadă vântul şi marea să se liniştească”, a mai spus Boteş, atrăgând încă odată atenţia turiştilor ca îşi pun viaţa în pericol dacă nu respectă steagul roşu şi indicaţiile salvamarilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » COD ROȘU PE LITORAL. Salvamarii au arborat STEAGUL ROȘU de la Eforie până la Vama Veche!