Antena Meniu Search
x

Scandal în autocar, călătoare bruscată şi jignită, după ce femeia s-a aşezat pe locul din spatele şoferului (Video)

Un scandal a izbucnit într-un autocar de pe ruta Satu Mare - Cluj, între un şofer foarte nervos şi o călătoare care se aşezase pe unul dintre scaunele din spatele şoferului. Femeia a motivat că are rău de maşină şi în partea din faţă a maşinii îi este mai bine.

de Redactia Observator

la 01.11.2019, 16:05

Vezi și

Un scandal a izbucnit într-un autocar de pe ruta Satu Mare - Cluj, între un şofer foarte nervos şi o călătoare care se aşezase pe unul dintre scaunele din spatele şoferului. Femeia a motivat că are rău de maşină şi în partea din faţă a maşinii îi este mai bine.

Şoferul a reacţionat foarte agresiv, adresându-i jingniri şi încercând chiar să o bruscheze pe femeie, să o dea la o parte de pe scaun. O altă călătoare a filmat toată scena şi a trimis imaginile către redacţia Observator.tv.

Călătoare agresată de şoferul nervos al unui autobuz

O femeie este agresată şi jignită de şoferul unui autocar, supărat că femeia s-a aşezat pe locurile din faţă, pe care şoferul le ţinea ocupate cu colete şi plicuri, pe care trebuia să le livreze, probabil, în unele localităţi, până la destinaţie.

"Buna ziua, astazi am fost martora la un eveniment ce spun eu ca ar trebui sa vada toata lumea. Am circulat de la Satu Mare spre Cluj, cu compania de transport Fany si la urcare in autocar era o doamna in varsta de 60 de ani care dorea sa se puna pe primul rand de scaune, deoarece are rau de masina si ii este rau mai in spate iar soferul a vorbit foarte urat cu doamna si a si bruscat-o, doar ca nu am prins in filmare, chiar inainte cu cateva secunde de a filma se oprise din bruscat, o tragea destul de tare de pe scaun, se si vede in filmare chiar la inceput ca era chiar in fata doamnei langa ea, chiar atunci se oprise din tras. Doresc sa precizez ca locurile nu erau rezervate cum spune soferul in filmare, nu erau rezervate de catre nicio persoana, nici din cei care urmau sa urce la statiile urmatoare, el a ocupat locurile din primul rand cu niste colete mici pe care trebuia sa le lase unor persoane, coletele insemnand niste hartii, sau ceva micut oricum ce nu trebuia puse oricum pe scaune. Dar el, din comoditate, o lene si o nesimtire cum nu am mai intalnit a ocupat scaunele care sunt pentru oameni si a vorbit si foarte urat si a bruscat-o pe doamna", a precizat călătoarea pentru Observator.tv.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Scandal în autocar, călătoare bruscată şi jignită, după ce femeia s-a aşezat pe locul din spatele şoferului (Video)