Antena Meniu Search
x

Scandal cât casa în Bucureşti. Cinci bărbaţi şi doi minori, cercetaţi după ce au vandalizat 3 maşini şi au spart geamurile unei locuinţe din Sectorul 6

Cinci bărbați și doi minori sunt cercetați de polițiști după ce ar fi provocat scandal, ar fi spart geamurile unui imobil din Sectorul 6 al Capitalei și ar fi distrus caroeria a trei autoturisme, informează Mediafax.

de Redactia Observator

la 09.12.2023, 15:37

Scandal cât casa în Bucureşti. Cinci bărbaţi şi doi minori, cercetaţi după ce au vandalizat 3 maşini şi au spart geamurile unei locuinţe din Sectorul 6
- Shutterstock

Potrivit Poliției Capitalei, în 1 decembrie, Secţia 20 a fost sesizată, prin apel la 112, de o femeie de 24 de ani, cu privire la faptul că, în aceeaşi zi, mai multe persoane ar fi intrat în curtea imobilului în care se afla cu alte trei persoane, ar fi spart mai multe geamuri şi ar fi provocat scandal.

Vineri, au fost puse în aplicare 5 mandate de percheziţie în municipiul Bucureşti

La fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confimă și au observat că trei autoturisme, parcate în faţa imobilului, prezentau distrugeri la nivelul elementelor de caroserie. Din cercetări a rezultat presupunerea rezonabilă că persoanele bănuite ar fi intrat în curtea unui imobil din Sectorul 6, unde, în urma unui conflict anterior cu una dintre persoanele din respectivul imobil, ar fi spart mai multe geamuri şi ar fi provocat distrugeri la nivelul caroseriei a trei autoturisme.

De asemenea, în 2 decembrie, unul dintre bănuiţi s-ar fi deplasat, din nou, la imobilul din Sectorul 6, unde ar fi adresat ameninţări cu acte de violenţă persoanelor din interiorul locuinţei, cu scopul de a nu sesiza poliţia. În urma cercetărilor şi verificărilor făcute au fost identificate şapte persoane, cinci bărbaţi, cu vârste cuprinse între 28 și 46 de ani, şi doi minori în vârstă de 15 și 17 ani, bănuiţi de comiterea faptelor.

Vineri, au fost puse în aplicare 5 mandate de percheziţie în municipiul Bucureşti, la domiciliul bănuiților. În urma acestora au fost identificate cinci persoane, bănuite de comiterea faptelor, toate fiind duse la Poliție pentru audieri. Faţă de trei bărbați, în vârstă de 28, 33, respectiv 42 de ani, a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, iar cei doi minori sunt cercetați în stare de libertate.

Ulterior, față de un bărbat, în vârstă de 42 de ani, magistrații au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile, iar față de ceilalți doi bărbați a fost luată măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. Totodată, în privința celorlalți doi bărbaţi bănuiți de săvârșirea infracțiunilor, sunt făcute demersuri în vederea depistării acestora.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Scandal cât casa în Bucureşti. Cinci bărbaţi şi doi minori, cercetaţi după ce au vandalizat 3 maşini şi au spart geamurile unei locuinţe din Sectorul 6