Antena Meniu Search
x

Scandal la o creşă din Constanţa! O mamă acuză educatoarele că i-au bruscat fetiţa

Scandal la o creşă din Constanţa! O mamă acuză educatoarele că i-au bruscat fetiţa. Femeia a văzut episod pe camerele de supraveghere, care pot fi accesate de părinţi printr-o parolă.

Vezi și

Scandal la o creşă din Constanţa! O mamă acuză educatoarele că i-au bruscat fetiţa. Femeia a văzut episod pe camerele de supraveghere, care pot fi accesate de părinţi printr-o parolă.

Un scandal similar celui de la grădiniţa „Micul Regat" este pe cale să izbucnească la Constanţa, de data aceasta la o creşă. Mămica unei fetiţe susţine că micuţa a fost bruscată, dovadă stând imaginile de pe camerele video din incinta creşei. Imaginile pot fi accesate de părinţi în orice moment doresc, în baza unor parole de utilizator, pe care le au la dispoziţie. Este vorba despre o creşă privată - „Universul Piticilor" din zona Faleză Nord.

Incidentul reclamat de mămică a avut loc în data de 13 septembrie 2018, când femeia a dorit să verifice, online, cum se acomodează fiica sa la creşă. „Am înregistrat pentru a-i arăta soţului cum se acomodează fiica noastră. Se pregăteau pentru programul de dormit şi, spre surprinderea mea, am văzut la un moment dat că se dă jos din pătuţ, iar doamna educatoare a apucat-o de mână şi a împins-o înapoi în pat.

După câteva secunde, a pus la fel de brutal un copil în pat, iar fetiţa mea a vrut din nou să coboare din pat. A smucit-o de mână, a trântit-o, apoi, văzând că se mişcă, şi-a pus picioarele ei peste ale ei, să o ţină imobilizată. Am fost la creşă, să îi arăt imaginile doamnei director Luminiţa Pufleanu, să rezolvăm cumva problema.

A încercat să mă convingă că mi se pare, că nu a fost bruscată. În aceste condiţii, am depus sesizări la Protecţia Copilului şi la Inspectoratul Şcolar", a relatat mămica. Pentru că nu a primit nici un răspuns, femeia a decis să apeleze la presă.

Numai că, logic, Inspectoratul Şcolar nici nu avea de ce să îi răspundă: creşele nu se află în subordinea ISJ. „Am primit o sesizare referitoare la o creşă. Nu ştiu detalii, însă am redirecţionat spre soluţionare Primăriei Constanţa, la serviciul care se ocupă de creşe", a precizat, pentru „Replica", Gabriela Bucovală, şefa ISJ Constanţa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Scandal la o creşă din Constanţa! O mamă acuză educatoarele că i-au bruscat fetiţa